Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil için iddialı TRT1 dizisine veda vakti geldi!

Pelin Akil için iddialı TRT1 dizisine veda vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pelin Akil, kocası Anıl Altan ile birlikte kızlarının doğumundan sonra bir süre kariyerine ara vermişti. Sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Bahar karakteri ile yeniden setlerde görmeye başladığımız oyuncu, sezon başından bu yana da Barbaroslar dizi ekibi ile birlikte kariyerini sürdürmeyi tercih etti.

Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesi olarak ortaya çıkan ama reytingleri ve izleyici ilgisine bakıldığı zaman ilk dönemdeki büyük hedefleri tutturamadığı görülen dizi, geniş bir oyuncu kadrosuna sahip… Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu, İsmail Filiz, Emir Benderlioğlu ve Aytek Şayan gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu dizinin şimdiye kadar 26 bölümü ekrana geldi. Dizi hayranları perşembe akşamlarını sabırsızlıkla beklerken, hikayeden bir karakterin ayrılacak olması ise üzüntü yaratacak.

Pelin Akil’in canlandırdığı Isabel karakterinin vedasına tanıklık edeceksiniz. Sezon başından bu yana ekip ile birlikte zorlu çekimlerde bulunan oyuncu, etkileyici bir deneyim yaşadı. Bir dönem dizisinde yer almanın farkını hisseden Pelin Akil, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada dizide her şeyin yolunda olduğunu ve yoğun şekilde çalışmaya devam ettiklerini söylemişti.

Pelin Akil için iddialı TRT1 dizisine veda vakti geldi! 7

Ancak oyuncunun diziye veda edeceği ortaya çıktı. Şimdiye kadar 26 bölüm yayınlanan dizide etkili bir rolde yer alan Pelin Akil’in 4 bölüm sonra diziye veda etmesi bekleniyor. Isabel karakteri, dizinin 30. bölümde hikayeden çıkartılıyor. Pelin Akil de böylelikle bir sezonu Barbaroslar dizisinde geçirmiş olacak ve yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

Pelin Akil, 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2007 yılında Arka Sıradakiler dizisindeki Zehra karakteri ile setlere adım atan oyuncu, ardından da Suskunlar dizisindeki Nisan karakteri ile dikkatleri çekmişti. Son yılların öne çıkan kadın oyuncularından olan Pelin Akil, Barbaroslar setinde zorlandı. Bu durumu da eşi Anıl Altan şu sözleri ile anlattı:

“Seti bir kez ziyarete gittim. Savaş sahneleri için günlerce çalışıyorlar. Orada 10-15 saniye gözüküyor ama onun öncesinde pert durumunda oluyor. Onun için çok güzel geçiyor, çok güzel bir deneyim oldu.”