Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim bir kez daha reytinglerde Gönül Dağı’na çelme taktı!

Kardeşlerim bir kez daha reytinglerde Gönül Dağı’na çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları reyting yarışında iki dizi öne çıkıyor. Bunlardan birisi TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, diğeri ise atv’de izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi. Sezon başında bu yana Cumartesi akşamlarında zirvenin sahibi olan Gönül Dağı dizisi, Kardeşlerim’e zaman zaman totalde birinciliği kaptırıyor.

Dün akşam da tüm dizilerde reyting düşüşlerinin yaşandığı bir gün oldu… Gönül Dağı da bundan nasibini aldı ve totalde günü ancak ikinci sırada tamamlayabildi. AB ve ABC1’de isi TRT1 dizisi birinciliklerini sürdürdü.

atv’nin Kardeşlerim dizisi de kısmen reyting düşüşü yaşadı ama tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı’nın önüne geçerek, rakibine adeta çelme taktı. Kardeşlerim totalde günü zirvede tamamladı ve ABC1’de ise 3. sırada yer aldı. Dizinin AB reytinglerinin fazla düşmesi 5. sıraya gerilemesine neden oldu.

Dün akşam Savaşçı dizisinin 5. sezon 104. bölümü yayındaydı. Tamer Karadağlı yine etkileyici performansı ile öne çıktı. Dizinin reytingleri ise ortalama seviyelerde gelmeye devam ediyor.

Savaşçı dizisi dün akşam hem total hem de ABC1 gruplarında 6.sırada yerini aldı. AB’de ise bir hayli düşük gelen reytingler sonrasında Fox TV dizisi 10. sıraya geriledi.

Show TV ekranında 15 Mayıs Cumartesi akşamı 64. final bölümü ile son kez ekrana gelecek olan Kuzey Yıldızı dizisi de dün akşam bir hayli düşüş yaşadı. Totalde günü 9. olarak tamamlayan dizi, AB’de 11. olurken, ABC1’de ise günü 14. sırada bitirdi.

İşte 8 Mayıs Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kardeşlerim bir kez daha reytinglerde Gönül Dağı'na çelme taktı! 8

Kardeşlerim bir kez daha reytinglerde Gönül Dağı'na çelme taktı! 9