Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisi 65. yeni bölümde Nilay’ın intikamı herkesi şaşırtacak!

Kızılcık Şerbeti dizisi 65. yeni bölümde Nilay’ın intikamı herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Her hafta geniş bir izleyici kitlesini ekranlara taşımakta olan Kızılcık Şerbeti dizisi, adım adım sezon finaline doğru ilerliyor. İlk sezonunda iyi bir çıkış yapan, ikinci sezonda Yalı Çapkını dizisinden Cuma günlerinin birinciliğini tamamen alan Kızılcık Şerbeti, çok başarılı bir hikaye ortaya koydu. Oyuncuların güçlü performansları ile birlikte dizinin başarılı bir ikinci sezon geçirmekte olduğunu söyleyebiliriz.

Peki dizinin 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 65. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Görkem’in, Nilay’a kendisini dövdüğünü söyleyerek iftira atması Ünal ailesini ikiye bölecek, aile içinde ciddi tartışmalara neden olacaktır. Doğa ve Giray’ın ilişkisi günden güne gelişmekte, Giray her konuda Doğa’ya yardımcı olmaktadır. Sönmez’in telefonla dolandırılması çok moralini bozar.

Kızları ve torunları onu ayağa kaldırmaya çalışsa da Sönmez kendini berbat hissetmektedir. Alev’in rahatsızlanması sonucu onu hastaneye götüren Abdullah, Pembe’ye yakalanmaktan kıl payı kurtulur. Lokantanın geceleri Kayhan tarafından gizlice işletildiğini öğrenen Zülkar, Pembe’yi durumdan haberdar eder.

Kıvılcım’ın doğum günü partisinde bir araya gelen Nursema ve Rüzgar, birbirlerini ne kadar özlediklerini fark ederler. Görkem’den intikam almaya ant içen Nilay’ın ayağına bunu yapması için büyük bir fırsat gelir.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 31 Mayıs Cuma saat 20.00’de Show TV’de!