Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi bir büyük başarının daha gururunu yaşıyor!

Kardeşlerim dizisi bir büyük başarının daha gururunu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizi ekibinin 2 milyon sevinci… 2021 yılının Şubat ayında izleyicilerle buluşan Kardeşlerim, o günden bugüne kadar büyük başarılar kazandı. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi birçok kez birincilik elde etti.

Genç oyuncuların başarılı performansları ile öne çıktığı dizinin karakterleri sosyal medyayı çok etkiledi. Doruk ve Asiye karakterleri gibi Kardeşlerim’in hikayesinden çıkan birçok karakter aylardır sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri oluyor. Dizinin başarılı bir hikayesi var ve çok iyi bir kurgu ile sunuluyor.

Kardeşlerim dizisinin ekranda ve sosyal medyada elde ettiği bu başarılar youtube’a da sıçradı… Dizi için açılan resmi youtube kanalı 2 milyon aboneyi geçti… Birçok dizi için hayal olan bu sayıya 8 gibi kısa bir sürede ulaşan Kardeşlerim dizisinin izleyicileri ne kadar çok etkilediği de ortaya çıktı.

Youtube’da genelde genç izleyicilerin bölümleri ve fragmanları takip ettiği düşünülür. Her yaştan birçok Kardeşlerim dizisi hayranı youtube kanalını takip ediyor ve hem abone olarak destek veriyor hem de videolar milyonlarca kez izlenmiş oluyor.

Hatta dizinin resmi kanalında yayınlanan videoların toplam görüntülenme sayısı 1 milyar 49 milyon olarak rekor kırdı… İzleyicilerin sergilediği bu büyük ilgi dizinin başarısının bir kanıtı olarak dikkatlerden kaçmadı.

2 milyon aboneye ulaşma başarısını dizinin görüntülerinden özel bir klip hazırlanarak duyuruldu. Kardeşlerim dizi ekibi tüm izleyicilere de teşekkür etti.