Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bülent Ersoy’un acı günü! Ünlü sanatçı babasını kaybetti!

Bülent Ersoy’un acı günü! Ünlü sanatçı babasını kaybetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl annesinin ölümüyle sarsılan Bülent Ersoy, bu kez baba acısı yaşadı. Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, eylül ayında evinde düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Kalça kemiği kırılan ve bir süredir tedavi gören Erkoç’tan kötü haber geldi. Fikret Erkoç bu sabah hayatını kaybetti.

Bülent Ersoy’un danışmanı Arcu Acay acı haberi instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.  Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz da geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Ersoy, “Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah” demişti.

Bülent Ersoy'un acı günü! Ünlü sanatçı babasını kaybetti! 5

Bülent Ersoy son günlerde Mustafa Keser ile birlikte yaptığı “Benzemez Kimse Bize” programının Star TV tarafından yayından kaldırılması ve partneri Keser’in iddialarıyla gündeme gelmişti.  Mustafa Keser yaptığı açıklamada; “Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır” dedi.

‘Benzemez Kimse Bize’ programında, Bülent Ersoy’un canlı yayındaki konuşmaları ve hareketleri sosyal medyada da gündem olmuştu. Ersoy’un canlı yayına sarhoş olarak çıktığı iddia edilmişti. Ünlü sanatçı söz konusu iddialara yanıt vererek “Ağzıma bir yudum şey koymadım. Olsa zaten söylerim. Tamamen heyecandan oldu” demişti.” Programın ikinci bölümünde Şafak Sezer ve Kibariye konuk olmuş, komedyen Sezer canlı yayında Ersoy’a alkolmetre üfletmişti.