Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların en entrikacı dizisi Yasak Elma yaşanan ayrılıklara rağmen şaha kalktı!

Ekranların en entrikacı dizisi Yasak Elma yaşanan ayrılıklara rağmen şaha kalktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi entrika ve aldatmalarla dolu Fox TV dizisi Yasak Elma beşinci sezonunda da bomba gibi devam ediyor. Kimi zaman “yok artık” dedirtecek kadar şaşırtıcı sahnelerle izleyicinin karşısına çıkan Yasak Elma son bölümüyle reytinglerde büyük bir yükseliş gösterdi

Yasak Elma dizisinin dün akşam 114. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Yıldız, eşi Çağatay’ın gizli aşkını öğrendi ve çift arasında fırtınalar kopmaya başladı. Kumru ile aşk yaşayan Çağatay’ın karşısına ise bir başka sorun daha çıktı.

Beşinci sezona fırtına gibi giren ve sezonun ikinci bölümü dün akşam yayınlanan Yasak Elma, reytinglerdeki yükselişini sürdürüyor. Dizi dün akşam yayınlanan bölümüyle büyük bir başarıya imza attı ve Total’de ikinci, AB ve ABC1’de ise birinci oldu. Yasak Elma’nı bu başarısı hem yapım şirketini hem oyuncuları hem de izleyicileri mest etti.

Ekranların en entrikacı dizisi Yasak Elma yaşanan ayrılıklara rağmen şaha kalktı! 7

Yenilenen kurgusu ve yeni oyuncularıyla ekrana dönen Yasak Elma geçen sezon sonunda birçok karakterin ayrılığıyla sarsılmıştı. Ancak görünen o ki bu ayrılıklar Yasak Elma’nın başarısında bir düşüşe neden olmadı. Aksine dizi başarı grafiğini daha da yükseltti.

Yasak Elma’nın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler, Bahityar Memili, Yasmin Erbil, Erdal Bilingen, Vildan Vatansever ve Kuzey Gezer.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Yasak Elma, her pazartesi saat 20.00’de FOX TV’de ekrana geliyor.