Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi hayranları buraya! Yeni sezon tanıtım filmi geldi!

Kardeşlerim dizisi hayranları buraya! Yeni sezon tanıtım filmi geldi!

tarafından sule sule

ATV’nin kimi zaman hüzünlü kimi zaman umut dolu sıcacık hikayesiyle milyonlarca kişiyi ekrana bağlayan dizisi Kardeşlerim’in yeni sezon bölümlerine az kaldı. Dizinin hayranları ilk bölümü için geri sayımı sürdürürken yeni sezondan ilk tanıtım sosyal medyaya düştü.

Büyük bir hayran kitlesine sahip dizinin ikinci sezon çekimleri son hız sürüyor. Yaklaşık iki ay tatil yapan oyuncu kadrosu yeniden sette bir araya geldi.

Bu arada dizinin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi de sosyal medyada paylaşıldı. İlk tanıtımından anlaşılıyor ki izleyiciler yine göz yaşına boğulacak. Birinci sezonun son bölümünde Kadir, suçsuz yere gözaltına alınmış ve hapishaneye girmişti. Kardeşleri ise en büyük koruyucuları olan abilerinin polisler tarafından götürülüşünü göz yaşlarıyla izlemişti. İşte tanıtım filmi…

Dizinin oyuncu kadrosuna şu ana kadar Miss Turkey 2019 finalistlerinden Nazlı Can Çetin dahil olurken Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı da, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Kaan özellikle büyük aşk yaşayan Asiye ve Doruk’un arasını bir hayli karıştıracak. Diziye yeni dahil olan Nilsu Yılmaz da Cemile Akgün karakterine hayat verecek.

Gelen haberlere göre yeni sezonda Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin bir kardeşi ortaya çıkacak. Harika karakterinin halası olarak Berna’nın hikayeye dahil olacağı açıklandı ama bu karakteri canlandıracak isim henüz açıklanmadı.

Hayranlarının dört gözle yeni sezonun başlamasını beklediği Kardeşlerim dizisi çok yakında yine cumartesi akşamları ATV ekranında olacak.