Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde set için geri sayım başladı! Ancak dizi hakkında soru işareti büyük!

Kardeşlerim dizisinde set için geri sayım başladı! Ancak dizi hakkında soru işareti büyük!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz kış sezonu ATV’nin en başarılı işlerinden biriydi Kardeşlerim dizisi. Genç oyuncularıyla geniş kitlelere ulaşması, izleyicileri içine alan sıcacık öyküsüyle sezonun en çok tutan işlerinden biri oldu. Kardeşlerim dizisinin seti için geri sayım başlarken diziyle ilgili birçok soru işareti mevcut.

Anne ve babalarını arka arkaya kaybeden fakir dört kardeşin birbirlerine sımsıkı sarılmasının hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi adları daha önce pek duyulmamış genç oyuncularıyla sessiz sedasız başlamış, kısa sürede büyük bir başarı elde etmişti.

Hem sosyal medyada hem de reytinglerde büyük başarı elde eden Kardeşlerim dizisi yurt dışında da büyük ilgi gördü. Dizi 18. bölümünde sezon finali yaptı.

Kardeşlerim dizisinde set için geri sayım başladı! Ancak dizi hakkında soru işareti büyük! 7

Ancak finale çok az kala diziden birçok oyuncunun ayrılacağı haberi ortalığa yayıldı. Bu haber gündemi biraz karıştırdı. Ancak konuyla ilgili herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. Konu öylece havada kaldı.

Kardeşlerim dizisi ekibi şu an yaz tatilinde ancak gelen bilgilere göre ağustos ayında yeni sezonun çekimleri için set başlayacak. Dizi eylülde yeni sezon bölümleriyle ekranda olacak.

Yeni sezon setinin başlamasına az bir süre kalmışken dizi hayranları şimdi ekipten gelecek haberleri bekliyor. Zira bu haliyle çok sevilen dizi kadrosunda oluşabilecek ayrılık dizinin gidişatında önemli değişikliklere yol açabilir.