Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin ikinci sezondaki değişimiyle ilgili Ahu Yağtu bir tüyo verdi!

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezondaki değişimiyle ilgili Ahu Yağtu bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, Kadın isimli dizideki Pırıl karakterinden sonra ekrana Kardeşlerim dizisindeki Suzan olarak döndü. Başarılı performansı ile atv ekranında 18 bölüm süren ilk dönemde dikkat çeken Ahu Yağtu, bir hayli yoğunluk yaşadığını söyledi.

Şamdan Plus isimli derginin 17. yılına özel pozlar da veren Yağtu, dergi çekimlerini de sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Fit vücudu ile dikkatleri üzerine çeken Yağtu, “Daha çok yoğunlukla setteyim. Güzel geçiyor, aynı zamanda kendi özel hayatıma da vakit ayırmaya çalışıyorum” diyerek Kardeşlerim dizisi döneminde çekimlerin vaktinin büyük bölümünü aldığını ifade etti.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezondaki değişimiyle ilgili Ahu Yağtu bir tüyo verdi! 10

Dizinin sezon finali yapması ile birlikte oyuncu da dinlenme fırsatı elde etti. Sosyal medya paylaşımları ile göz dolduran Ahu Yağtu, tatile çıktı ve rahatladığı anları da hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezondaki değişimiyle ilgili Ahu Yağtu bir tüyo verdi! 11

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunda da ekip ile birlikte yoluna devam etmesi beklenen Yağtu, atv’nin Dizi TV programına konuştu. Kariyerine modellikle başladığını ifade eden Yağtu, oyunculuğa geçiş yaparken modellik tecrübesinin kendisine iyi bir malzeme olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Işığım vardı demiyorum, o ışık tecrübe ile birikim ile oluşan bir şey.. Ama yansıyor ise ne mutlu bana” dedi.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezondaki değişimiyle ilgili Ahu Yağtu bir tüyo verdi! 12

Suzan karakterinde kendisinden pek de bir parça bulamadığının altını çizen Yağtu, Kardeşlerim dizisindeki karakteri hakkında şöyle konuştu:

“Kendini ya da gücünü çok fazla yansıtabilen bir karakter değil Suzan. Ben ise tam tersiyim, normal hayatımda. O biraz daha bastırılmış, ezilmiş. Zaman zaman psikolojik şiddet uygulanmış bir kadın. Dolayısı ile her şeyi istediği gibi yansıtamıyor.”

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezondaki değişimiyle ilgili Ahu Yağtu bir tüyo verdi! 13

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunda Suzan karakterinde önemli bir değişim göreceksiniz. Bu değişimden ilk bilgiyi aktaran Ahu Yağtu, karakterin bastırılmış durumunun ileride dezavantaj mı yoksa onun avantajı mı olacağı konusunda önemli gelişmeler yaşanacağını şöyle anlattı:

“Hep bir suçluluk duygusu ile hareket eden bir kadın. Bence bunun hem iyi bir taraftan avantajlı hem de onun için dezavantajlı bir durum. Sonradan bunun ya meyvesini yiyecek ya da daha kötü bir tarafa gidecek. ”

Ahu Yağtu’nun röportajını Dizi TV programından izleyebilirsiniz.