Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim ile Gönül Dağı arasında reyting savaşı iyice kızıştı!

Kardeşlerim ile Gönül Dağı arasında reyting savaşı iyice kızıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları artık iki dizinin hakimiyetini görüyoruz. TRT1 ekranında izleyicileri mest eden Gönül Dağı dizisi ile Kardeşlerim arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor… Dün akşam da bu rekabetin izleri reyting sonuçlarına yansıdı.

Sezona çok iyi başlayan Gönül Dağı dizisi, Kardeşlerim gelene kadar Cumartesi akşamlarının birinciliğini tüm kategorilerde eline geçirmişti. TRT1’in çekimleri Eskişehir’de yapılan dizisi Gönül Dağı, Anadolu’nun güçlü bir sesi olarak ekranda geniş kitleleri memnun etti. Bunun karşılığında da reyting birincilikleri üst üste geldi. Ancak geçen hafta Kardeşlerim dizisi tüm kişiler kategorisinde rakibine adeta çelme takarak, zirveyi elde etti.

atv’nin Kardeşlerim dizisi dün akşam 10. bölümü ile ekrana geldi ve bir kez daha Gönül Dağı dizisini tüm kişiler kategorisinde geçerek birinci sırada yerini aldı. Gönül Dağı ise geçen hafta olduğu gibi AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikleri aldı.

Gönül Dağı’nın bir miktar izleyici kaybı yaşadığı da reytinglere yansımaya başladı. Kardeşlerim ise yükseliş temposunu sürdürüyor. Bu tempo ile gider ise Kardeşlerim tüm kişiler kategorisinde birinciliği bırakmayacaktır.

Kardeşlerim AB’de 3. olurken ABC1’de ise 2. sırada bulunuyor. Bu iki kategoride de TRT1 dizisinin hakimiyetini kırmak çok zor. Ama Kardeşlerim yavaş yavaş yükselirken, Gönül Dağı da bir miktar daha düşüş yaşar ise birincilikler yine el değiştirebilir.

İşte 24 Nisan Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM