Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır görünmez kaza atlattı ama izi kaldı!

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır görünmez kaza atlattı ama izi kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kulüp isimli Netflix dizisi için bir süredir sette yer alan Gökçe Bahadır, yeni rolüyle de hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Matilda isimli karakteri canlandıran oyuncu, bambaşka birisi olarak Netflix ekranına gelecek… Eski bir mahkum olan ve hapisten çıktıktan sonra bir kulüpte şarkıcılık yapan Matilda, bir kızı olduğunu da sonradan öğrenecek.

Fıstık İsmet karakterindeki bir taksiciyi canlandıran Barış Arduç ile birlikte kamera karşısına geçen Gökçe Bahadır, sette çekimlerin düzenli bir şekilde sürdüğünü ve dijital projelerde çalışmanın en önemli avantajının da bu olduğunu söyledi.

Barış Arduç ile iyi bir uyum yakaladıklarını ve hiçbir sorunlarının olmadığını da açıklayan oyuncu, sette yaşanan bir kazayı da kameralara gösterdi. TV100’e konuşan oyuncunun elindeki yanık dikkatleri çekti.

Gökçe Bahadır, sette yaşanan bir kazayı da anlattı. Elindeki yanık dikkat çeken oyuncu, “Sette elim maşaya değdi. Orada yandı. Öyle bana da bu işten küçük bir hatıra kaldı.

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır görünmez kaza atlattı ama izi kaldı! 7

Pandemi nedeniyle tatil planı yapmadığını anlatan oyuncu, ertesi günün bile planlanamadığı bir dönem yaşandığını hatırlattı. Oyuncu, “Sağlıklı oluyor olmak bile neredeyse mucize olmaya başladı” dedi.

Oyuncunun aşk hayatında da kimse olmadığını bir kez daha ifade etti.