Ana sayfa Dizi Haberleri Kariyerinde zirveye tırmanan Pınar Deniz’in başına, her oyuncunun hayal ettiği bir fırsat çıktı!

Kariyerinde zirveye tırmanan Pınar Deniz’in başına, her oyuncunun hayal ettiği bir fırsat çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından biri olan Pınar Deniz, kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Özellikle Yargı dizisinde yakaladığı başarının ardından Türkiye’nin en pahalı oyuncularından biri haline gelen Pınar Deniz’in başına büyük bir talih kuşu kondu.

Vatanım Sensin dizisinde dikkatleri üzerine çektikten sonra Aşk 101 ve Yargı dizileriyle kariyerinde büyük sıçrama yaşayan Pınar Deniz’e teklif üstüne teklif yağıyor. Pınar Deniz bunların içinden Disney Plus’tan gelen ve kendisini en çok zorlayacak olanı seçti.

Pınar Deniz’in Ceylin karakterini canlandırdığı Yargı dizisi çok yakında sezon finali yapacak. İlk sezonunda büyük başarı yakalayan dizi eylül ayında yeni bölümleriyle yine ekranda olacak. Ancak Pınar Deniz görünüşe göre bu yaz tatil yapmayacak.

Kariyerinde zirveye tırmanan Pınar Deniz’in başına, her oyuncunun hayal ettiği bir fırsat çıktı! 7

Başarılı oyuncu için sırada yeni bir dizi var. Pınar Deniz, Süperstar isimli dizide başrolü yine son yılların yıldızı parlayan isimlerinden Uraz Kaygılaroğlu ile paylaşıyor. Bu yeni dizinin Pınar Deniz için çok büyük önemi var çünkü yeteneğini bir üst aşamaya geçirme fırsatı tanıyan sıra dışı bir rol canlandıracak. Bu, her oyuncunun hayal ettiği bir fırsat.

Pınar Deniz, Süperstar isimli dizide gündüzleri oyunculuk yapıp geceleri seri katile dönüşen bir kadını canlandıracak. Yasemin isimli bu karakter kurbanlarını özellikle kadına ve çocuklara şiddet uygulayanlardan seçiyor. Dolayısıyla Pınar Deniz’in yeni rolü hem sıra dışı hem de bir mesaj taşıyor.

Yargı dizisinin ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncunun kısa bir süre dinlendikten sonra Süperstar isimli Disney Plus dizisi için yeniden sete çıkması bekleniyor. Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz arasındaki uyum da şimdiden merak konusu oldu.