Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’lı Yolun Açık Olsun filmiyle ilgili yorumlar ilgi çekici!..

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’lı Yolun Açık Olsun filmiyle ilgili yorumlar ilgi çekici!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş ikilisini bir araya getiren Yolun Açık olsun filmi 23 Mayıs’ta Neyflix’te yayına girdi.

Yolun Açık Olsun filminin çekimleri geçen yaz tamamlanmıştı. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte oynayacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüş, hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmıştı.

Engin Akyürek, en son rol aldığı dizi Sefirin Kızı’nın sona ermesinden bir yıl sonra bu kez bir filmle hayranlarının karşısında.

Filmle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar oldukça ilgi çekici. Yolun Açık Olsun filmi ilk günden izleyiciden tam not aldı. Filmi fazla beklenti içerisine girmeden izleyen seyirci dahi, çok beğendiğini dile getiren yorumlarda bulundu.

 

Sosyal medyada filmle ilgili pek çok yorum yapıldı. Bazı izleyiciler filmin sinema filmi olabilecek nitelikte olduğunu dile getirdiler.

Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı Yolun Açık Olsun filminin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi.

Dikkat çekici sahneleriyle izleyici etkileyecek filmin görüntü yönetmenliğini daha önce 7. Koğuştaki Mucize, Bir Avuç Deniz ve Pars: Kiraz Operasyonu filmleriyle Türkiye’de kendini kanıtlamış Danimarkalı Torben Forsberg yaptı.