Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Karizma pozlar Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız’dan sorulur!

Karizma pozlar Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız’dan sorulur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin aranılan ünlü isimleri, sosyal medyada da etkili… Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız instagram hesapları üzerinden son hallerini yayınladı. Dört genç oyuncu da son yılların en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor.

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ile başrolü paylaşan Alp Navruz, etkili performansı ile son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasında bulunuyor. Sosyal medyada da her paylaşımı ile dikkat çeken oyuncu, Kapadokya manzaralı bir fotoğraf yayınladı. Norveçli ekspresyonist ressam Edvard Munch şu sözünü de paylaşımına ekledi: “Doğa, sadece gözün görebildiklerini değil ruhun saklı resimlerini de içerir.”

Karizma pozlar Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız'dan sorulur! 10

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine gelecek Çarşamba 15.bölümden itibaren Barış karakteri ile katılan Engin Öztürk, yeniden dizilerde yer almaya başlayacak. Oyuncu, araç içinden paylaştığı fotoğrafıyla da son halini hayranlarının beğenisine sundu.

Karizma pozlar Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız'dan sorulur! 11

Mucize Doktor dizisinin Ferman’ı Onur Tuna, son yıllarda yer aldığı projeler ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu, “Mutlu olmak için” notuyla aşağıdaki karizma halini yayınladı.

Karizma pozlar Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız'dan sorulur! 12

Büşra Develi ile birlikte yeni sezonun etkili dizilerinden Akıncı’da yer alacak olan Şükrü Özyıldız, Esquire dergisine verdiği özel pozlarını paylaşıyor. Oyuncu, “Ceketler mevsimi başlasın” notuyla aşağıdaki halini yayınladı.

Karizma pozlar Alp Navruz, Engin Öztürk, Onur Tuna ve Şükrü Özyıldız'dan sorulur! 13