Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisi için Hazal Subaşı tercihi ne kadar da doğru olmuş!

Kasaba Doktoru dizisi için Hazal Subaşı tercihi ne kadar da doğru olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile milyonlarca hayran kazanan Hazal Subaşı, şimdi de büyük bir heyecan yaşıyor. Televizyon ekranına bu sefer Kasaba Doktoru isimli TRT1 dizisiyle dönüş yapan oyuncu, Leyla isimli karakteri canlandırıyor.

Kasaba Doktoru dizisi, TRT1’in doktorların verdiği hayat mücadelesini öne çıkartan, güzel mesajlarla dolu bir yapım. Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever ile birlikte dizinin başrolünde yer alan genç oyuncu da yeni projeden çok etkilendi.

Hazal Subaşı, dizinin hikayesinde Leyla isimli bir doktoru canlandırıyor ve Deniz Can Aktaş ile de partner konumunda. İkilinin uyumu ve enerjisini iyi bulan dizi hayranları da Leyla ile Ömer karakterlerinin ileride yaşayacakları büyük aşkı merakla bekliyor.

Hazal Subaşı yaptığı açıklamada, “Herkes izlesin istiyoruz, çok sevdiğimiz bir projede oldu. İki aydır projenin içindeyim, çok emek verdik. Tatlı bir senaryo hem dramı var hem eğlenceli hem kendi içinde esprisi var. İşlediğimiz durum hep aksiyonlu hep hayat kurtarmak üzerine. O yüzden içinde sosyal sorumluluk barındıran bir iş” şeklinde konuştu.

Böyle bir projede yer aldığı için büyük heyecan yaşadığını belirten oyuncu, izleyicilerden de güçlü bir karşılık beklediklerini ima etti. Ancak dizinin ilk bölümünün reytingleri 5’li oranların altında kaldı. Ortalamanın üzerinde gerçekleşse de Kasaba Doktoru dizisinin Cuma rekabetinde baskın şekilde yer alması yönündeki beklentinin karşılanamadığını gözlemliyoruz.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde reytingler daha da yükselebilir ama, Cuma rekabetinde birincilik elde edilebilir mi, işte bu sorunun yanıtı net değil.

Doktor Leyla karakterinin çok cesur ve yetenekli olduğunu belirten oyuncu, “Leyla işine çok aşık. Bir hayat kurtarmak adına yapamacağı şeyleri yapan, eğlenceli ve biraz da çılgın bir kız” dedi.

Doktor rolü için eğitimler aldığını ve kendisini de zorladığını ifade eden oyuncu, bu eğitimlerin çok zevkli geçtiğini söyledi. Doktorluğa merakının da olduğunu gözlemeyen Hazal Subaşı, “Ben severim ameliyat izlemeyi, merakım vardı, o yüzden ilgimi çekti” dedi.

Acil sahnelerin zor olduğunu, her şeyi daha hızlı ve panik halinde yapmaları gerektiğini belirten oyuncu, bu tür sahnelerde zorlandıklarını kabul etti.

Doktorluk yapma çabasının zorlayıcı olsa bile zevkli olduğunun altını çizen Hazal Subaşı, gerçek makaslarla dikiş provaları yaptıklarını ve bunun gibi birçok şey öğrendiklerini de sözlerine ekledi.