Ana sayfa Sosyal Medya Eleştirilse de Cansu Dere’nin adı daha çok yankılanacak gibi görünüyor!

Eleştirilse de Cansu Dere’nin adı daha çok yankılanacak gibi görünüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, orijinalinden daha başarılı bir yapım olarak dünyanın pek çok köşesinde yayınlanmaya devam ediyor. İspanya gibi çok önemli bir ülkede izleyicilerle buluşması dizinin popülaritesinin ne kadar yayıldığını anlatmaya yetiyor.

Tabii bu başarıda başrol oyuncularının, özellikle de Cansu Dere’nin payı büyük. Sıla, Altın Kızlar, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Anne, Ferhat ile Şirin gibi pek çok başarılı televizyon dizisinde yer alan güzel oyuncunun yurt dışı macerasının dönem noktası Anne dizisi. Sadakatsiz gibi pek çok ülkede gösterilen dizi sayesinde Cansu Dere’nin ciddi yurt dışı fanları bulunuyor.

İspanya’da ödüle layık bulunan, Latin Amerika’daki müthiş izleyici desteğini ödülle hisseden Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde gittiği İspanya seyahatinde de çok özel bir şekilde karşılanmıştı. Anne dizisinin ardından Sadakatsiz dizisinde başrolde yer alan Cansu Dere, son dönemin öne çıkan başarılı isimlerinden birisi oldu.

Eleştirilse de Cansu Dere’nin adı daha çok yankılanacak gibi görünüyor! 8

Cansu Dere, İspanya’da sanat dallarının en iyilerinin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’dan ödüllü döndü. Ülkede büyük bir hayran kitlesi edinen başarılı oyuncu, kendisi için düzenlenen Hard Rock Madrid Hotel’deki basın toplantısında İspanyol medyasından büyük ilgi gördü.

İspanya’nın en önemli gazetelerinin ve televizyon kanallarının katıldığı, yaklaşık bir saat süren basın toplantısında Cansu Dere’ye diziyle, özellikle de finaliyle ilgili birçok soru yöneltildi. Güzel oyuncu, bir soru üzerine İspanya’yı çok sevdiğini dile getirerek şunları ifade etti;

Eleştirilse de Cansu Dere’nin adı daha çok yankılanacak gibi görünüyor! 9

“İspanya ile kültürel olarak benzer yanlarımızın olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden kendimi buraya çok yakın hissediyorum. Zaten Madrid’e de sık sık gelip gidiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve daha fazla gelmeyi planlıyorum.”

Son dönemde Sadakatsiz dizisinin finaline az bir süre kalmasına rağmen Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin senaryo gereği 180 derece dönmesi ve diziye yeni bir soluk getirilmesi, “Nihayet diziye bir heyecan geldi” eleştirilerine maruz kalmıştı. Anlaşılan Sadakatsiz ülkemizde final yapsa da dünyada popülerliğini korumayı uzunca bir süre sürdürecek.