Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisini fark eden bırakmıyor, fark etmeyen çok şey kaçırıyor!

Kasaba Doktoru dizisini fark eden bırakmıyor, fark etmeyen çok şey kaçırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisi hem hikayesi hem de başrol oyuncularının etkili performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile yerinde sağlam duran Kasaba Doktoru dizisi, ne yazık ki çok büyük reytingler ile yola çıkamadı.

Ancak dizinin hikayesini çok seven bir izleyici kitlesi oluştu ve bu kitle Hekimoğlu dizisine de benzettiği Kasaba Doktoru’nun ayakta kalmasını sağlıyor. Sosyal medyada ise yapılan yorumlarda dizinin hikayesi açıldıkça, izleyicileri daha da çok içine çektiği yönünde değerlendirmeler bulunuyor.

Şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde Hakan karakterini canlandıran Ozan Akbaba, ustalık eseri oyunculuğu ile hikayeyi sırtlayan kişi konumunda. Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever de performansları ile başrolün hakkını veriyorlar.

Kasaba Doktoru dizisini fark eden bırakmıyor, fark etmeyen çok şey kaçırıyor! 7

Sinan Albayrak’ın da iyi bir çıkış yaptığı Kasaba Doktoru dizisinin her bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler, özellikle Hakan ile Ömer arasındaki iletişimin nasıl gelişeceğini merak ederken, hikayenin de Ömer ile Leyla aşkına doğru ilerlemesini heyecanla bekliyor.

Cuma akşamlarını sabırsızlıkla beklediklerini belirten birçok izleyici, Kasaba Doktoru dizisinin gidişatından son derece memnun.

TRT1’in de beklenen yüksek reytingler gelmemesine rağmen Kasaba Doktoru dizisinin geniş bir izleyici grubunun desteğini alması nedeniyle ikinci sezonda daha etkili bir çıkış yapabileceği değerlendirmeleri yapılıyor.

13 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. bölümde Ömer’in Leyla’ya ne söyleyeceğini merak eden dizi hayranları, hikayenin iki karakter arasında yaşanacak aşk ile daha güzelleşeceğini düşünüyor ve heyecanla o sahneyi bekliyor.