Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun dediği çıktı, işte Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin perde arkası!

İrem Helvacıoğlu’nun dediği çıktı, işte Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu ile Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin öne çıkmaya başladığını görüyoruz. Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi 4 önemli ismin başrolünde yer aldığı dizi ilk iki bölümdeki düşük reytingler sonrasında bir çıkış yapmıştı.

Dizinin şimdiye kadar toplam 5 bölümü yayınlandı ve hikaye açıldıkça da ilginin artmakta olduğunu gözlemiyoruz. Henüz yeterli reytinglere ulaşamamış olsa da dizinin gelecek için umut vermeye devam ettiği de bir gerçek. Özellikle de Meryem karakterinde Selin Yeninci’nin çok başarılı bir çıkış yaptığını söylemek gerekiyor.

Dizinin çekimleri sırasında da heyecanlı konusu ve dram yönünün yüksek olmasına rağmen, sette eğlenceli bir ortamın oluşturulduğu gözlemleniyor. Çekimlerde ekibin yoğun bir şekilde çalıştığı, set arasında ise neşeli anların yaşandığı gözlemleniyor.

Oyuncuların birbirleri ile iyi bir iletişim halinde olduğunu ve işlerini de büyük bir ciddiyetle yaptıklarını gösteren kamera arkası görüntüleri ilgi çekti.

İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk setin en çok gülen isimleri olurken, Selin Yeninci ise rolünün etkisiyle sette de ciddiyetini koruyor.

İrem Helvacıoğlu'nun dediği çıktı, işte Annenin Sırrıdır Çocuk dizinin perde arkası! 13

Ekibin yoğun çalışmasını ve oyuncuların arasındaki yakınlığı da videodan görebilirsiniz. İrem Helvacıoğlu dizi başlamadan önce yaptığı açıklamada Engin Öztürk ve Olgun Toker ile yıllar öncesinden tanıştığını ve çok iyi arkadaş olduklarını söylemişti. 3 ismin sette yarattıkları sıcaklık da perde arkasında ekibin kaynaşması noktasında çok önemli bir artı oldu.

Tanışmalarının Ankara’ya dayandığına değinen İrem Helvacıoğlu, “Engin ile 2007’den beri tanışıyoruz. Biz çok eskiyiz, Ankara’dan tanışıyoruz. Olgun (Toker) ile de öyle, 2009’dan beri tanışıyoruz. İlk defa bir araya geliyoruz, o yüzden çok güzel geçiyor şu anda. Umarım güzel bir sonuç alacağız” diye konuşmuştu.

İrem Helvacıoğlu'nun dediği çıktı, işte Annenin Sırrıdır Çocuk dizinin perde arkası! 14

Ünlü oyuncunun dediği gibi de sette her şey gayet güzel ilerliyor ve eskiden tanımalarının set ortamında önemli bir fark yarattığını da görüntülerden anlayabilirsiniz.

Bu üçlünün dizinin setinde de yine birbirleri ile iyi iletişim halinde olduklarını videodaki görüntüler anlatıyor.

Dizinin izleyicilerden daha iyi geri dönüşler almaya başlaması da ekibin moralini yükseltti.  Artık çarşamba akşamları yeni bölümleri bekleyen çok geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.