Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kasaba Doktoru dizisinin setinde oyuncular hemen birbiriyle kaynaştı!

Kasaba Doktoru dizisinin setinde oyuncular hemen birbiriyle kaynaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında artık Cuma akşamları doktorların hikayesini izlemek isteyenler için Kasaba Doktoru isimli yeni dizi var. 8 Nisan Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin çekimleri neşeli bir ortamda devam ediyor.

İstanbul Maltepe’deki bir hastanede yapılan çekimlerden kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Dizi hayranlarının büyük bir merakla bekledikleri Kasaba Doktoru dizisinin setinde ekibin hemen birbiri ile kaynaşmış olduğunu kamera arkası görüntülerinden anlayabilirsiniz. Çekimler sırasında ekip bir hayli ciddi şekilde işini yaparken, çekim aralarında ise oyuncuların jest ve mimiklerle birbirlerine sıcak yaklaşımlarda bulundukları kamera yansımış.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümü öncesinde yayınlanan fragmanlar çok etkili oldu. Dizide Hakan karakterindeki Ozan Akbaba ile Ömer karakterindeki Deniz Can Aktaş öne çıkan isimler olacak.

Haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan’nın yolları yıllar sonra kesişecek. Şehre uzak bir belde hastanesinde bir yeniden buluşan ikili, Leyla karakteriyle de birlikte insanlara yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Kasaba Doktoru dizisinin setinde oyuncular hemen birbiriyle kaynaştı! 7

Ömer ve Hakan Hoca’nın ilk karşılaşmasının yanı sıra, genç doktor Ömer’in aşık olduğu Leyla’nın geçirdiği kaza sonucunda yaşadığı çaresizlik ve derin acı da izleyicileri etkileyecek.

Dizinin ilk bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Ömer ve Leyla ilişkisinin ilk adımlarının atıldığı anlara yer verildi. Ömer’in diğer doktorlarla iletişim kurmakta zorluk yaşadığı gören Leyla ilk adımı atarken, Ömer dürüstlüğü ve soğukkanlı tavrı ile Leyla’yı etkilemiş görünüyor.