Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç’in Süslü Korkuluk’tan ayrılık mesajındaki bir sözü kavga çıkartır!

Esra Bilgiç’in Süslü Korkuluk’tan ayrılık mesajındaki bir sözü kavga çıkartır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, bu sezona Kanunsuz Topraklar dizisiyle başladı. İki sezon süren Ramo’daki başarısının ardından yeniden televizyon dizilerine Kanunsuz Topraklar ile dönen oyuncu, bu yapımın beklentilerin altında kalan reytingleri nedeniyle erken bitmesinin şanssızlığını yaşadı.

Ancak oyuncu kendisine gelen Süslü Korkuluk dizisindeki kadın başrol teklifini de kaçırmak istemedi ve fazla dinlenmeyi düşünmeden yeniden setlere çıkmaya istekliydi. OGM Pictures ile sözleşen oyuncu, dizinin provalarına katıldı. Oyuncu arkadaşları ile bir araya gelen ve yönetmen Cem Karcı ile de iyi bir iletişim kuran Esra Bilgiç, sözleşme konusunda çıkan sorunlar nedeniyle ise bir hayli gerildi.

OGM Pictures’in sahiplerinden Onur Güvenatam’ın sözleşmede üst üste değişiklikler istemesi ve 2023 yılının sonuna kadar da kendi şirketinden başka bir şirketin projesinde yer almamasını istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Kendisine yapılan yüksek ücretli teklife rağmen, yapımcının tavrından rahatsız olan oyuncu, Süslü Korkuluk dizisinden ayrıldı.

Esra Bilgiç'in Süslü Korkuluk'tan ayrılık mesajındaki bir sözü kavga çıkartır! 1

Esra Bilgiç, instagram hesabından da ayrılık mesajı yayınladı. Ancak bu mesajdaki bir söz vardı ki, hem tartışılır hem de bazı ünlü isimler tarafından genç oyuncu eleştiriye uğrayabilir.

Esra Bilgiç, ayrılık açıklamasında şunları yazdı: “Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim.
Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…”

Esra Bilgiç’in Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldığını bu sözleri gayet net bir şekilde anlatıyor. Ancak yapımcıya karşı bu restin sektörde birçok meslektaşının yapamayacağı bir tavır olduğu iması ise biraz rahatsız ediciydi.

“Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim” şeklindeki sözleri ise Esra Bilgiç’i sektördeki meslektaşlarının bu tür durumlarda rest çekemediği, boyun eğdiği anlamına geliyor.

Esra Bilgiç, kendisinden yaşça büyük olan ve tecrübeli isimlerin de yapımcıları geri çevirmekte zorlandığını aslında bu sözleri ile ortaya koymuş oldu. Bu bir sektör gerçeği olabilir ama oyuncunun bu kadar iddialı bir çıkış yapması ne kadar doğru oldu? Bu sorunun yanıtını okuyucularımıza bırakıyoruz.

Genç oyuncu belki de biraz sinirle bu mesajı yazdı ama, cesaret konusunda bazı meslektaşlarını ve meslek büyüklerini cesaretsizlik ile suçladığı şeklinde anlaşılabilecek olan bu sözler, bir tartışmayı da beraberinde getirebilir.

Esra Bilgiç'in Süslü Korkuluk'tan ayrılık mesajındaki bir sözü kavga çıkartır! 2