Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse bitti ama Yasemin Allen için yeni proje heyecanı başladı!

Erkek Severse bitti ama Yasemin Allen için yeni proje heyecanı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanan ve çekimleri tamamlanan Erkek Severse isimli dizide Yelda karakterini Yasemin Allen canlandırdı. Alperen Duymaz ve Büşra Develi ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, çekimlerin bittiğini doğruladı.

26 bölüm olarak tasarlanan ve 14 Nisan’da da final yapacak olan dizinin seti çok güzel geçti. Oyuncuların geçtiğimiz gün sosyal medyaya yansıyan fotoğrafları da setin son gününde neşeli bir ortam ile vedalaştıklarını ortaya koydu.

Yasemin Allen de projenin kendisi için hem değişik olduğunu hem de çok keyifli geçtiğini söyledi. Oyuncu, “Çok rahat bir çalışma koşullarıydı. Alperen ve Büşra da çok tatlıydı. Karakter de çok keyifliydi. İnşallah seyircilerin takdirine bırakıyoruz, onlar da eğlenmiştir” diye konuştu.

Erkek severse bitti ama Yasemin Allen için yeni proje heyecanı başladı! 1

Erkek Severse dizisi oyuncu için artık geride kalan bir proje oldu. Ancak Yasemin Allen’i çok heyecanlandıran yeni bir proje için anlaştığı da ortaya çıktı. Oyuncu, “Açıklamasını en kısa zamanda yapacağım” diye konuştu. Yine bir dijital dizide yer alacağını belirten Yasemin Allen, proje hakkında detaylı bir bilgi vermek istemedi.

Yasemin Allen, Erkek Severse isimli dizide tanıştığı Tolga Güleç ile aşk yaşamasıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Oyuncu, “Çok mutluyuz, dünya güzeli bir insan. Nazar değsin istemem” dedi.

Yasemin Allen, yeni aşkını açık bir şekilde ifade ederek, magazin gündeminde yer alan bu aşk iddiasını da doğrulamış oldu.