Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru’nun Leyla’sı Hazal Subaşı yeni dijital dizisinde distopik bir dünyada izleyici karşısına çıkıyor!

Kasaba Doktoru’nun Leyla’sı Hazal Subaşı yeni dijital dizisinde distopik bir dünyada izleyici karşısına çıkıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Çukur dizisindeki etkili performansından sonra, yeni sezonda  TRT1’de yayınlanan Kasaba Doktoru’nun ikinci sezonuyla ekrana gelen oyuncu Hazal Subaşı 2 Aralık’tan itibaren Netflix için çektiği Sıcak Kafa adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Tims&B yapımında çekimleri önceki yaz gerçekleştirilen dizide Hazal Subaşı ile birlikte; Gonca Vuslateri, Erdem Akakçe, Osman Sonant, Kubilay Tunçer, Şevket Çoruh ve Tilbe Saran’da rol alıyor.

Dizinin tanıtımı Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabında yayınlandı. Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı dizinin dikkat çeken hikayesi Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlandı.

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş’un acımasız bir kurumun hedefi hâline gelmesiyle yaşanan olayların anlatıldığı dizi 8 bölümden oluşuyor.

Dizinin konusu ise şöyle; Dil ve konuşma yoluyla yayılan bir delilik salgınının sarstığı bir dünyada, uzun süredir saklandığı eski bir dilbilimci Murat Siyavus, bu hastalıktan gizemli bir şekilde etkilenmeyen tek kişidir. Acımasız Salgınla Mücadele Kurumu tarafından avlanan Murat, güvenli bölgeyi terk etmek ve alevler ve İstanbul’un gizemli sokaklarının yıkıntıları arasında kaçmak zorunda kalır ve burada hastalığın kalıcı bir işareti olan “sıcak kafatasının” sırrını arar.