Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Sema Ergenekon kimseye bilgi vermiyor, Pınar Deniz bile ne olacağını bilemiyor!

Yargı dizisinde Sema Ergenekon kimseye bilgi vermiyor, Pınar Deniz bile ne olacağını bilemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi hem ülkemizde hem de yurt dışında birçok ülkede yayınlanmaya devam eden, başarılı bir dizi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her yeni bölümünde heyecan hiç bitmiyor. Senarist Sema Ergenekon da bu ortamın bozulmaması için hikayenin gidişatı konusunu bir sır gibi saklıyor.

Yargı dizisinin set ortamında yer alan oyuncular dahil kimse bir sonraki bölümde neler yaşanacağını bilmiyor. Pınar Deniz, sette senaryo kendisine gelince ancak Ceylin karakterinin gidişatı hakkında bilgi sahibi olduğunu, onun dışında hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi.

Sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte görüntülenen ve Yargı dizisi hakkında açıklamada bulunan Pınar Deniz, geçen sezon senaryonun gidişatı konusunda biraz daha fazla bilgi sahibi olduklarını, ama bu sezon hiçbir bilgi kırıntısı olmadığından bahsetti.

Yargı dizisinde Sema Ergenekon kimseye bilgi vermiyor, Pınar Deniz bile ne olacağını bilemiyor! 7

Oyuncu, diziyle ilgili sorular üzerine şunları söyledi: “Yargı güzel gidiyor. Tekrar bir oyun kuruldu. Biz de merakla bekliyoruz. Geçen sene yine bir tık biliyordum ama bu sene hiçbir şey bilmiyorum. Ben de oynadığım zaman öğreniyorum, çünkü bir bölüm geriden geliyoruz. Heyecanla takip ediyorum ben de sizin gibi aslında.”

Kaan Yıldırım da yeni dizisi Sipahi için sete çıktı. Show TV için hazırlanan dizide Özge Gürel ile partner olan Kaan Yıldırım, yeni dizisi için yoğun bir ön hazırlık sürecinden geçti. Bir istihbarat ajanının hikayesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz’e de Yargı dizisi desteği sundu.

Aşk yaşamaya başladıktan sonra Yargı dizisinin kendisinin de izlediğinden bahseden Kaan Yıldırım, şöyle konuştu: “Çok iyiler, çok seviliyorlar. Ben de Yargı’yı Pınar’dan sonra izlemeye başladım. Geçen sene çalıştığım için izleyememiştim. Zaten dizi çok iyi, senaryo çok iyi, oyuncular çok iyi. Herkes çok iyi performans gösteriyor. Ben de bekliyorum, Pazar günleri beraber izliyoruz” diye konuştu.