Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi ile ekrandaki dengeler değişirse şaşırmayın!

Yürek Çıkmazı dizisi ile ekrandaki dengeler değişirse şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yeni sezona büyük iddialarla başlayan pek çok yeni dizi birer birer yayına girmekte. Konusu, oyuncularıyla dikkatleri çeken kimi yapımların hızla giriş yaptığı televizyon ekranına yepyeni diziler de gelmeye devam ediyor. Bunlar arasında merakla beklenen bir dizi var ki tanıtımıyla zaten izleyiciyi yakalamayı başarmıştı. Yürek Çıkmazı, gümbür gümbür geliyor!

Başrollerinde Alp Navruz, Ayça Bingöl ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı, ön çıkan rollerde Mesut Akusta, Dilara Aksüyek gibi hepsi birbirinden başarılı oyuncuları barındıran dizi, ağır dram dolu hikayesiyle yakında ekranda olacak!

Gold Film imzalı TRT1’in yeni dizisi, ekrandaki reyting dengesini de değiştirmeye geliyor! Dizinin hikayesindeki çarpıcı dram ile birlikte tanıtımdaki görüntüler de izleyenlerin büyük ilgisiyle karşılandı! Vurucu ve çarpıcı sahneleriyle şimdiden dikkatleri çeken Yürek Çıkmazı dizisinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. Ancak tanıtımı izleyenler, heyecanla ilk bölümü bekliyor…

İşte izleyenleri derinden sarsan Yürek Çıkmazı dizisinin sloganı da dizinin gözyaşları içinde izleneceğinin bir göstergesi! “Bilseniz ölümüm ne uzun sürü!” sözleriyle lanse edilen dizide Ayça Bingöl’ün hayat verdiği karakterin, ağır dram ve şiddet dolu hikayesinde yavaş yavaş gelen ölümünü anlatacak!

Atıke Hınçlıer’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizide, son dönemde toplumda giderek artan ‘kadına şiddet’ olaylarının da bir benzeri işleniyor! Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılıyor Yürek Çıkmazı’nda…