Ana sayfa Dizi Haberleri Kasım’da Aşk Başkadır! Sen Çal Kapımı dizisinde her şey bitmedi!

Kasım’da Aşk Başkadır! Sen Çal Kapımı dizisinde her şey bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi ciddi bir izleyici kaybı yaşamasına rağmen, Doğduğun Ev Kaderindir ile 3. en çok izlenen dizi olma konusunda büyük bir yarış sürdürüyor.

Önceki hafta tv8’in dizisi bu konuda iyi durumdayken, son bölümde ise Sen Çal Kapımı yeniden üste çıktı… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin etkileyici uyumlarına rağmen dizinin düşüşünün ise sürmesi sürpriz olmayacak… Romantik komedi yapımlarının sezon dizileri başlayınca nasıl zorlandığı daha önceden de bilinen bir gerçek.

Ancak Sen Çal Kapımı için şu aşama da SOS çığlıkları atmaya gerek yok. Dizi 4’lü reytinglerde kaldığı sürece Fox TV yayından kaldırmak istemeyecektir. 11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 18.bölümün ilk fragmanından yansıyan görüntüler ise tam da sonbahara uygun bir hava estiriyor.

Ortalık karanlık, ellerde şemsiyeler ve iki aşık “Kasım’da Aşk Başkadır” sözünü hatırlatacak bir geri dönüşe imza atacak gibi duruyor.

Serkan ve Eda’nın konuşmaları dizinin geleceği hakkında mesaj veriyor. Serkan diyor ki, “Tam bir sonbahar gecesi. Yağmur yağıyor, yapraklar dökülmüş. Her şey bitmiş gibi.”

Oysa ki Eda farklı düşünüyor ve şöyle diyor ki, “Aslında tam tersi senin hüzün diye düşündüğün şey aslında mucize. Son değil, bir başlangıç…”

Dizide hiçbir şey göründüğü gibi değil. Yeni bir ev ve yepyeni bir başlangıç ve geçmişten hiçbir iz yok…

Serkan ve Eda değil, aile de kavuşuyor… İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 18. yeni bölümünden ilk fragman: