Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1, Gönül Dağı dizisini kazanayım dersen Kalk Gidelim’i fena harcadı!

TRT1, Gönül Dağı dizisini kazanayım dersen Kalk Gidelim’i fena harcadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan, ilk 3 sezonu başarılarla dolu geçen Kalk Gedelim dizisi, 4. sezonda geçtiğimiz haftalarda gün değişikliği yaşamıştı. Cumartesi akşamları başlayan Gönül Dağı dizisinin ardından Kalk Gidelim de artık perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor.

127. bölümü dün akşam yayınlanan Kalk Gidelim dizisi, adeta bir ateş çemberinin ortasında kaldı… Bir Zamanlar Çukurova’nın baskın birinciliği, Mucize Doktor’un yüksek reyting oranları ve şimdi de Show TV’de başlayan ve çok etkileyici giriş yapan Alev Alev dizisi ile birlikte Kalk Gidelim’in reytingleri iyice düştü.

Her ne kadar TRT1, reytinglere bakmasa da Cumartesi akşamları kemik bir izleyicisi bulunan Kalk Gidelim’in ciddi bir seyirci kaybı yaşadığı görülüyor. TRT1, Gönül Dağı dizisiyle de çok iyi bir çıkış yakaladı. Cumartesi akşamlarına Gönül Dağı iyi geldi, reytingler de Kalk Gidelim’e oranla daha yüksek. Ancak, 3 sezondur izleyicinin alıştığı bir dizinin gününü değiştirmenin hiç de iyi sonuçlar vermeyeceği Kalk Gidelim’in durumu ile ortada…

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin 5 Kasım Perşembe günü yayınlanan 127. bölümünün sonuçları hiç de iç açıcı değil.

Totalde 21. sıraya düşen dizi, çok iyi olduğu AB grubunda da büyük bir izleyici kaybı yaşadı. AB’de dün akşam Kalk Gidelim ancak 16. sırada yer alabildi.

ABC1 kategorisinde de durum farklı değil. Kalk Gidelim 20. sırada ve haftalardır devam eden bu düşüşün durmayacağı da ortaya çıktı.

TRT1, Gönül Dağı dizisini büyük beklentilerle başlattı. Ancak Kalk Gidelim dizisi bu arada harcanan talihsiz yapım olarak kayıtlara geçti.

12 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kalk Gidelim dizisinin 128.bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.