Ana sayfa Dizi Fragmanları Kazara Aşk dizisi başka güne alınsa nasıl olur?

Kazara Aşk dizisi başka güne alınsa nasıl olur?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Kazara Aşk dizisinin ilk bölümünden bu yana 1 ay geçti… 4 bölümü izleyici ile buluşan Kazara Aşk’ta Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler başrolde buluştu. İkilinin uyumu ve enerjileri konusunda izleyicilerin yorumlarına göre pek bir sorun yok. Ancak Kazara Aşk dizisinin reytingler noktasında bir sıkıntısı var. Bu durumu aşmaya çalışan Star TV, yeni bir karar aldı.

Star TV, 17 Temmuz Cumartesi akşamı Kazara Aşk dizisinin 4. bölümünün tekrarını da saat 20.00’da izleyici ile buluşturacak. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler ikilisini başrolde buluşturan bu dizinin de reytingleri iyi gitmiyor. Kazara Aşk’ı daha geniş kitlelere tanıtmak ve Cumartesi yarışında yer alırsa nasıl olabileceğinin öngörülerini oluşturmak için tekrar yayın kararı alındığı düşünülüyor.

Kazara Aşk dizisi gün değişikliği yapsa acaba daha mı iyi olur? Bu soru birçok izleyicinin de kafasını kurcalıyor. Cumartesi akşamları ekranda bir dizi yok ve Kazara Aşk yayınlansa nasıl sonuçlar alınır? İşte bu sorunun bir öngörüsünü Star TV tekrar bölümü ile alacaktır. Şimdilik bir değişiklik durumu olmasa da kanal yönetimi adına ileride karar verilmesi gerekirse elinde önemli veriler olacaktır.

Yapımcılığını Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun üstlendiği ‘Kazara Aşk’ın yönetmenliğini Sadullah Celen üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ta, Ümit Kantarcılar ‘Civan’, Sude Zülal Güler ise ‘Şimal’ karakterini canlandırıyor.