Ana sayfa Sosyal Medya Kazara Aşk dizisinde gelinlik giyen Sude Zülal Güler’in zarafetine kapılacaksınız!

Kazara Aşk dizisinde gelinlik giyen Sude Zülal Güler’in zarafetine kapılacaksınız!

tarafından ker_def

Kazara Aşk dizisinde düğün var… İki Kardeşe Tek Düğün! Gelinlerin Güzellik Yarışı yaşanacak…
Star TV’nin Yaz sezonunda ekrana getirdiği en eğlenceli dizi Kazara Aşk, 8 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak 3. Bölümüyle izleyenleri yine gülmekten kırıp geçirecek.

Şimal karakterine hayat veren Sude Zülal Güler, 3. bölümde giydiği gelinlik ile zarafetini sergileyecek. Genç oyuncu, Şeref Sözü isimli dizide başrolde yer almış ama 4 bölüm süren hikayeden kazançlı çıkmıştı. Sonrasında teklifler alan Güler, Kazara Aşk dizisinde de Ümit Kantarcılar ile başrolü paylaşma şansına ulaştı… Oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile göz dolduruyor. Kazara Aşk dizinin 3. bölümünde de gelinlik giyen Sude Zülal Güler’in zarafetine tanıklık edeceksiniz.

Kazara Aşk dizisinde gelinlik giyen Sude Zülal Güler'in zarafetine kapılacaksınız! 9

Dizinin 3. Bölümünde, Saydam ailesinin iki veliahtının Civan (Ümit Kantarcılar) ve Okan’ın (Sadi Celil Cengiz) muhteşem düğünlerine tanıklık edeceğiz. Civan ve Okan Saydam’ın aynı anda yapılan düğünlerinde hem birbirinden eğlenceli hem de heyecanlı olaylar yaşanacak.

Kazara Aşk dizisinde gelinlik giyen Sude Zülal Güler'in zarafetine kapılacaksınız! 10

Şimal (Sude Zülal Güler) ve Civan, söyledikleri yalanın ortaya çıkmasına ramak kala aileleri hiçbir şey anlamadan düğünü atlatabilecek mi? Gaziantepli ve Artvinli dünürler, düğünde karşı karşıya gelecek mi? Civan’ın, Nazlı (Selin Işık) ile yaptığı ‘kazara evlilik’ ortaya çıkacak mı? Düğünün davetsiz misafirleri geceye damgasını nasıl vuracak?..

Kazara Aşk dizisinde gelinlik giyen Sude Zülal Güler'in zarafetine kapılacaksınız! 11

Hepsi Kazara Aşk’ın 3. Bölümünde ve 8 Temmuz Perşembe akşamı Star’da.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği Kazara Aşk’ın senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ta, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler başrolleri paylaşıyor.

Selin Işık, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz rol aldığı ‘Kazara Aşk’ın 3. Bölümü, 8 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de Star TV’de ekranlarında.