Ana sayfa Dizi Haberleri Kazara Aşk yeni başladı ama övgüler üst üste geldi! Kazara Aşk 1. bölüm tamamını izle!

Kazara Aşk yeni başladı ama övgüler üst üste geldi! Kazara Aşk 1. bölüm tamamını izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ikinci yaz dizisi olarak Kazara Aşk izleyicilerle buluştu.Ada Masalı dizisinden sonra Kazara Aşk’ı da çok beğenen dizi hayranları sosyal medyada yapıma geçer not verdi. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü için yapılan yorumlar pozitif geldi.

Koliba Film tarafından çekilen ve eğlenceli bir hikayesi bulunan dizide Şimal ile Civan ikilisi de yeni dizi çifti olarak beğeni topladı.Sude Zülal Güler, sezon başında Şeref Sözü isimli 4 bölüm süren Show TV dizisiyle dikkat çekmişti. Oyuncu, Kazara Aşk sayesinde ise ismini parlatmak için doğru projeyi bulmuş oldu.

“Şimal ve Civan’ın gözleri çok anlamlı ve güzel bakıyor. Çok beğendim iki başrolün de gözleri çok anlamlı” diye yorum bırakan dizi hayranları, Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’i de birbirine çok yakıştırdı. Vuslat dizisindeki Kerem’den sonra Kantarcılar bambaşka bir rolle ekrana gelince birçok hayranını da şaşırttı.

Kazara Aşk’ın ilk bölümü izleyiciler tarafından çok eğlenceli bulundu. Ailece izlenebilecek bir yapım olduğu konusunda ortak noktada buluşan dizi hayranları, bu yaz ekranda birbirinden güzel alternatifler olmasından da son derece memnun.

Dizi hayranları, “Efsane bir dizi. Başrol oyuncuları uyumlu. Tam bir yaz dizisi olmuş. Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum” gibi ifadelerle Kazara Aşk dizisine geçer not verdi.

Kazara Aşk dizisi 1. bölümünün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.