Ana sayfa Sosyal Medya Kazara Aşk’tan sonra Sude Zülal Güler’e yine dizi piyangosu vurdu!

Kazara Aşk’tan sonra Sude Zülal Güler’e yine dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında yayınlanan Mayıs Kraliçesi dizisi ile setlere adım atan Sude Zülal Güler, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise Ayşe Sultan’ın gençliğini canlandırdı. İlk başrolü olan Şeref Sözü dizisinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşayan oyuncu, Öğrenci Ev isimli dijital dizide de boy gösterdi.

Sude Zülal Güler, yaz döneminde Ümit Kantarcılar ile başrolde yer aldığı Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisinde de güçlü bir performans ortaya koydu. 13 bölüm süren ve düşük reytingler nedeniyle yayınlanan projede genç oyuncuya hayran kalan sevenleri, şimdi de yeni projesinin heyecanını yaşıyor..

Sude Zülal Güler’in yakında çekimleri başlayacak olan Masum ve Güzel isimli dizide yine başrolde yer alacağı ortaya çıktı. Avşar Film tarafından hazırlıkları yapılan dizi iki genç kızın yaşadığı olayları ekrana taşıyacak.

Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim dizilerinin senaryosunu yazan Burcu Över’in hikayesini ele aldığı dizi için yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor.

Dram hikayesinde Sude Zülal Güler’in kimlerle birlikte rol alacağı da merakla bekeniyor. Doğan Bayraktar ismi ilk ortaya çıkan isim oldu. Ayrıca Gülenay Kalkan ile de görüşüldüğü bilgisi geldi.