Ana sayfa Dizi Haberleri Diziler aracılığı ile kadınların sesini duyurma görevi bu sefer Sude Zülal Güler’e geçti

Diziler aracılığı ile kadınların sesini duyurma görevi bu sefer Sude Zülal Güler’e geçti

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici ile buluşmak için gün sayan, Bir Sevdadır dizisinin Yeşil’i Sude Zülal Güler rolü ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

Senaryonun çok akıcı ve etkileyici olduğunu söyleyen Sude Zülal Güler; yepyeni bir karakter ile ekranlara dönüş yapıyor. Kadın izleyicilerin talebi olan, kadınların sesinin diziler aracılığı ile daha güçlü şekilde duyurulması noktasında genç oyuncu önemli bir misyon daha üstlendi.

Canlandıracağı Yeşil karakteri ile ilgili konuşan oyuncu, “Yeşil mücadeleci bir karakter. Şöyle bir düşündüğümde Yeşil’in başına daha ne gelebilirdi ki diyorum. Bu yaşadığı kötü şeylerin içinden evlatlarına olan sevgisiyle nasıl stratejik düşünüp sıyrıldığını, bir kadının ne kadar güçlü olabildiğini seyircimize göstermek ve buna vesile olabilmek benim için çok önemli bir şey” dedi.

Diziler aracılığı ile kadınların sesini duyurma görevi bu sefer Sude Zülal Güler'e geçti 7

Yeşil’in giyinişinden hafif doğu gırtlaklı konuşmasına, saçlarının uzunluğuna kadar her şeyi ince ince düşündüklerini dile getiren Güler, duygularını şu sözlerle anlattı: “Böyle bir işin içinde olmak benim için gurur verici. Çünkü, doğuda Yeşil’in yaşadığı şeylerin aynısını yaşayan bir sürü kadın var. Hatta Yeşil gibi aynı hikayeyi yaşayıp çocuklarını hapishanede doğurup büyütmek zorunda kalan bir kadının da hikayesini dinledim. Onların sesini duyurmasına vesile olmak benim için çok önemli.”

Güler, ekip ve beraber çalıştığı oyuncu arkadaşları için de şu bilgileri verdi:“Gerçekten yürekten söylüyorum, ekibimi o kadar çok sevdim ki, çok hızlı ve uyumlu çalışabiliyoruz. Yaptığımız işin kolektif olduğunun bilincinde olmak çok önemli bir şey. Bu yüzden çok mutluyum.”

Yapımı Bozdağ Film, yapımcılığı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler üstlenirken dizide ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler rol alıyor.

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.