Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi kararı Fox TV’ye pahalıya patladı!

Kefaret dizisi kararı Fox TV’ye pahalıya patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisiyle ilgili Fox TV’nin 32. bölümden sonra ani karar alması herkesi şaşırtmıştı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin günü ansızın değiştirildi.

Kefaret dizisinin 33. bölümünün de 1 Temmuz Perşembe günü yayınlanacağı duyuruldu ve uzun da bir ara verilmiş oldu. Dizinin birçok hayranı pazar akşamı Kefaret’i bulamayınca endişelenmişti. Çünkü gün değişikliği pek de fazla duyulmamıştı. Kefaret 33. bölümü ile 1 Temmuz akşamı ekrana geldi ama yeni gün reytingleri pek de iyi gelmedi.

Perşembe akşamlarının Kefaret’in reytinglerinde düşüşe neden olduğu da gelen reytingler ile anlaşılıyor. Yaz ekranında devam eden kış dizileri arasında çok az yapım kalmıştı. Kefaret de bunlardan birisiydi. Gün değişikliğinin izleyicilerin daha yoğun olduğu hafta içinde daha iyi reytingler elde etmek için yapıldığı düşüncesi konuşuluyor.

Ancak dizinin ilk perşembe sonuçları iyi gelmedi. Seksenler ve Kazara Aşk isimli iki dizinin de yayınlandığı dün akşam, Kefaret önceki bölümlere göre daha düşük oranlar elde etti.

AB ve ABC1 gruplarında günü 5. sırada tamamlayan dizi, tüm kişilerde ise 7.’lik elde etti. Kefaret, pazar akşamları yaz ekranında bu oranlardan daha iyi sonuçlar alabiliyordu.

Gün değişikliği kararının şimdilik Kefaret’e yaramadığı ama bu karardan habersiz izleyicilerin farkına varması ile ilerleyen haftalarda daha yüksek reytinglerin gelmesi beklentisi var.