Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisi hayranları bu yeni gelişmeye şaşıracak!

Menajerimi Ara dizisi hayranları bu yeni gelişmeye şaşıracak!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın 44. bölümünden yeni tanıtım seyirciyle buluştu. Pazar akşamları yayınlanmakta olan dizinin son iki bölümü kaldı. 45. bölümün final olacağına yönelik resmi duyuru yapılmıştı. Her ne kadar dizi hayranları 47. bölüme kadar devam etmesini ve iyi bir final sahnesi çekilmesini istese de karar kesin… Menajerimi Ara dizisi 45. bölümü ile birlikte 11 Temmuz Pazar akşamı final yapacak.

Peki finalden önce 4 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak olan 44. bölümde neler izleyeceksiniz? Öncelikle yeni bölümde izleyicilerin şaşıracağı bir sahne var. Dicle, Barış’ın yönetmeni olacak. İşte detaylar: Murat Dalkılıç, Yasemin Allen ve Didem Kınalı’nın konuk olduğu bölümde Ceyda (Özge Borak); Kıraç (Barış Falay), Çınar (Fatih Artman) ve Peride’den (Ayşenil Şamlıoğlu) kurtulmak için yeni bir hamle yapıyor. Süper Ego, Rusya’nın en büyük mücevher markası tarafından Türkiye’deki tanıtım gecesinde yer alması istenen isimleri ikna etmek için kolları sıvıyor. Gece için hazırlanan tanıtım videosunun yönetmeni Dicle (Ahsen Eroğlu) olurken gecede Barış’ı (Deniz Can Aktaş) nelerin beklediği ise merak konusu haline geliyor.

‘Menajerimi Ara’nın Murat Dalkılıç, Yasemin Allen ve Didem Kınalı’nın konuk olacağı yeni bölümünden tanıtım seyirciyle buluştu. Ceyda, üç menajerin ajansla bağını kesmek için farklı yollar ararken Kıraç, Ego Ajans’ı onlardan alamayacağını bir kez daha Ceyda’ya hatırlatıyor. Rusya’nın en büyük mücevher markasının Türkiye’de düzenlenecek tanıtım gecesinde Murat Dalkılıç, Yasemin Allen ve Didem Kınalı’nın yer alması isteniyor.

Süper Ego bu isimler için ikna çalışmalarına başlıyor. Gecede Yasemin Allen’a Barış’ın eşlik edilmesi istenirken Barış, o gece için hazırlanacak tanıtım videosunun yönetmeninin Dicle olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşıyor. Bu durum Dicle ve Barış’ı bir kez daha karşı karşıya getiriyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!