Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı ne iyi geldi! Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz şanslı bir dönem yaşıyor!

Ada Masalı ne iyi geldi! Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz şanslı bir dönem yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ada Masalı dizisi hem izleyicilere hem dizinin ekibine hem de oyuncularına çok iyi geldi. İzmir’in Seferihisar ilçesinde Sığacık bölgesinde yapılan çekimler hem iş hem tatil havasında geçiyor. Ekip yoğun bir çalışma programı uyguluyor ve ısınan hava da çalışmaları zorlaştırıyor. Ancak bunun yanı sıra tatil bölgesinde çekimlerin yapılması ekibin müsait zamanlarda dinlenmesine ve denizde serinlemesine de imkan tanıyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın sosyal medya hesaplarını takip eden fanları ne kadar mutlu olduklarını görüyorlar. Sahilden yaptıkları paylaşımlarla tam bir tatil havasını yansıtan ikili, hem iş yapıyor hem de dinlenmek için fırsatları kullanıp tatil keyfi de sürüyor.

Güzelliği ile hayranlarını mest eden Ayça Ayşin Turan, instagram hesabından sık sık tatil anlarını da sergiliyor. Dizinin çekimlerinde zorlu saatler yaşayan Turan, boş bulduğu anlarda da dinlenme ve denize girme fırsatını kaçırmıyor. İki ünlü oyuncu zaman zaman birlikte pozlarını da yayınlayarak hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Ada Masalı dizisinin hem hikayesi hem de atmosferi izleyicilere de çok iyi geldi. Dizinin tam bir yaz enerjisi yaydığını belirten izleyiciler, ortama bayıldıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Kimi dizi hayranları “Şimdi burada olmak vardı” diyerek Seferihisar’a gitme özlemi içinde olduklarını ifade ediyor. Kimi dizi takipçileri ise mekanlardan etkilendiklerini ve bu bölgeyi ziyaret edeceklerini belirten yorumlar yapıyor.

Sosyal medya paylaşımlarına bakılır ise Ada Masalı dizisi herkesi memnun etmiş durumda. Reytinglerin iyi gelmesi de Star TV’yi mutlu eden bir başka detay oldu.