Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde işler herkes için iyice karışıyor!

Kefaret dizisinde işler herkes için iyice karışıyor!

tarafından zk zk

Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisi, bu hafta 29. bölümüyle ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde herkes için işleri karıştıran yeni gelişmeler ortaya çıkacak! Başrollerinde Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un rol aldıkları dizi, yine dikkat çeken olaylarla ekrana gelecek.

Yarın akşam (6 Haziran Pazar) akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde, her karakterin hayatında farklı gelişmeler ve olaylar birbirini kovalayacak yine!

Mine Kılıç’ın başarıyla canlandırdığı Arzu’nun durumu net değilken, Ahmet’i çok özleyen ama onunla birlikte de yapamayan Arzu meselesi de hala ortada!

Kefaret dizisinde işler herkes için iyice karışıyor! 8

Diziyi izleyenler, Özge Eracar’ın oynadığı Meltem’i hiç sevmiyor. Meltem, Alp’e olan aşkını ilan ediyor. Hakan Yufkacıgil’in canlandırdığı Alp’in Meltem’e karşı tavırları da yeni bölümde yine dikkatleri çekecek.

Kefaret dizisinde işler herkes için iyice karışıyor! 9

Zeynep cephesinde de yeni gelişmeler var. Selena’dan kurtuluyor. Ayşe Hanım ise Sude’yi Zeynep’ten ayırmak istiyor. Evdeki gerginlikler Sinan ve Zeynep cephesinde farklı sonuçlara yol açacak!

Sinan evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlar. Meltem hayatını düzene sokmaya çalışır. Arzu gözden uzak bir köy evinde sığınacak bir yer bulur. Münevver Kadir’den ayrılmaya karar verir…