Ana sayfa Dizi Haberleri Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı!

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı!

tarafından zk zk

Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlamış ve sezonda da devam etmişti. Nisan ortasında ara verilen dizinin çekimlerine, geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Sezon arasının ardından yeniden yaz döneminde ekrana gelecek olan dizi, 40. bölümüyle 9 Haziran akşamı ekranda olacak.

Kısa bir süre önce dizinin 11 bölüm daha yayında kalacağı ve 50. bölümde final yapacağı da öğrenilmişti. Dizinin yaz sezonunda 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Ayrıca diziye 5 yeni oyuncu da katılıyor.

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı ve 9 Haziran Çarşamba itibarıyla 2. sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oluyor.

Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi birçok başarılı isimleri barındıran diziye son olarak Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol da katıldı.

Özer dizide Eda’nın (Hande Erçel) asistanı Kerem’i, Doğa Özüm Serkan’ın (Kerem Bürsin) kuzenini, Ayşe Akın otel sahibi Deniz’i, Sinan Helvacı Eda’nın yakın arkadaşı Burak’ı canlandırırken, çocuk oyuncu Maya Başol Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızı, Ahmet Efe Metekoğlu ise Pırıl (Başak Gümülcinelioğlu) ve Engin’in (Anıl İlter) oğlu rolüne hayat verecek.

“Sen Çal Kapımı”, 9 Haziran Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.

İşte diziye dahil olan o 5 isim:

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı! 12
Ahmet Efe Metekoğlu

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı! 13
Ayşe Akın

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı! 14
Doğa Özüm

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı! 15
Maya Basol

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı! 16
Sinan Helvacı

Sürprizler üst üste geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine tam 5 yeni oyuncu daha katıldı! 17
Sina Özer