Ana sayfa Sosyal Medya Bu aşk itirafı değil de ne? Hande Erçel’den Kerem Bürsin’e romantik mesaj, fanları uçurdu!

Bu aşk itirafı değil de ne? Hande Erçel’den Kerem Bürsin’e romantik mesaj, fanları uçurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz yaz ekrana gelmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisi yayınlandığı ilk günden beri izleyiciler, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i birbirlerine çok yakıştırdılar. İkilinin Eda ve Serkan karakterleriyle yer aldıkları dizideki yakınlıkları da kimi zaman aşk dedikodularını beraberinde getirdi.

İki oyuncu, setten yaptıkları paylaşımlarda, canlı yayınlarda, gelen bu tür soruları boşa çıkaracak sözleri ve yorumlarıyla aralarında bir şey olmadığını ısrarla belirttiler.

Ancak yine de bu söylentilerden kaçamadıkları gibi, fanları da onları birlikte görmek istediklerini her fırsatta dile getirip durdular.

Sonunda Nisan ayında dizi sezon arası verdi ve iki oyuncu Maldivler’e tatile gittiler. Yaptıkları paylaşımlar ve Türkiye’ye döndükten sonra aşk haberlerine yanıtlarıyla da birlikte olduklarını kabul ettiler.

Erçel ve Kerem Bürsin çifti, şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisinin yaz sezonunda devam edecek olan bölümleri için çekimlerde.

İki oyuncu, dün birlikte bir poz verdiler. Kerem Bürsin’in bugün (4 Mayıs) doğum günü olması nedeniyle erken başlayan kutlamalardan eğlenceli bir anlarını paylaştılar.

Bu aşk itirafı değil de ne? Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e romantik mesaj, fanları uçurdu! 9

Hande Erçel’in Bürsin’in omuzuna elini attığı bu samimi fotoğraf, fanları uçurmuştu. Bugün gelen bir başka romantik fotoğraf da sosyal medyada adeta çığlıklarla karşılandı!

Hande Erçel, Bürsin’in doğum günü nedeniyle yayınladığı mesajda, birbirlerine sarılırken çekilen ve Kerem Bürsin’in Erçel’i ısırmaya çalıştığı esprili fotoğrafa yaptığı yorumla da dikkatleri çekti. Fotoğraf, Hello dergisinin 2020 yılı son sayısının çekimlerinden bir kareydi.

Bu aşk itirafı değil de ne? Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e romantik mesaj, fanları uçurdu! 10

Oyuncu, artık ilişkilerini de saklamayan bir üslupla şu sözleri kaleme aldı:

“Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın olun. İyi ki doğdun hayatımın en komik kısmı, iyi ki varsın.”

Erçel’in paylaşımına dizide birlikte rol aldığı Neslihan Yeldan ve Elçin Afacan’ın da yorum yaptığı görülüyor. Paylaşıma 2 saat içinde 2 milyondan fazla beğeni geldiği görülürken, Kerem  Bürsin’in de “My sunshine” (güneş ışığım) diyerek Erçel’e yanıt vermesi dikkatleri çekti.

Bu aşk itirafı değil de ne? Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e romantik mesaj, fanları uçurdu! 11