Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde son karar çıktı, ayrılık vakti geldi!

Kefaret dizisinde son karar çıktı, ayrılık vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi Fox TV ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 28. yeni bölümü 30 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde hüzünlü bir vedaya hazır olun.

Sude’yi kaybetmemek adına elinden gelen her şeyi yapan Zeynep, başarılı olamıyor… Sude’nin veda anları izleyicilerin de yüreklerine dokunacak.Kefaret dizisinde Sude konusunda yaşanacakları izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor. Yeni bölümde gözyaşları akacak. Sude’nin aileye vedası dokunaklı görüntülerle sunulacak.

Kefaret dizisinin 28. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Bu görüntülerde Sude’nin ailesi olarak bildiği insanlara vedasını göreceksiniz. Dizide ayrıca Sinan, Mehdi’yi tuzağa düşürür. Ayşe Hanım büyük sırrını açıklar. Bu sır Sude’nin gerçek babaannesi olmasıdır. Bu sırrın ortaya çıkması Zeynep’i de derinden etkileyecek.

Kefaret dizisinde son karar çıktı, ayrılık vakti geldi! 7

Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için Selena’yı oyuna getirir. Fulya’nın Selena için başka planları vardır. Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi geçirir.

Alp, Meltem’in içindeki iyiliği ortaya çıkartmak konusunda başarısız olur…

İşte Kefaret dizisinin 28. bölümünden 2. fragman: