Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisine itirazlar artıyor, büyü bozuldu!

Kefaret dizisine itirazlar artıyor, büyü bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinin en önemli özelliği güçlü hikayesiydi… Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisindeki gelişmeler izleyicileri rahatsız etmeye devam ediyor.

Önceki bölümde Arzu’nun Zeynep’e silah doğrultması ve Zafer tarafından vurulmasından sonra polisin Zeynep’i suçlaması saçmalık olarak nitelendirilmişti. Polisin en ince detayına kadar her olayı titizlikle çözebildiği, silahın nereden atıldığı, merminin çapına kadar her şeyin değerlendirildiği bir ortamda Kefaret dizisindeki Arzu’nun vurulma sahnesi tüm izleyicileri rahatsız etmişti.

Kefaret dizisinin hikayesinde şimdiye kadar izleyicilerden bu sahneye gelen kadar tepki de gelmemişti… Dizinin 19. bölümü de yayınlandı. Yine hayranlar ekran başına geçti.Ancak eleştiriler de devam ediyor… Özellikle 20. bölüm fragmanı ile birlikte eleştiriler artacağa benziyor.

Dizide Mine Kılıç’ın canlandırdığı Arzu karakteri, ameliyat oldu. Sinan, Zeynep’i kurtarmak için Zafer’i bulmak zorunda ve Arzu’dan yardım istiyor. Arzu da Sinan’ı bir tuzağa çekiyor. Sinan, Zafer’i bir barda kıstırıyor ama silahlar da üzerine çevriliyor.

Kefaret dizisine itirazlar artıyor, büyü bozuldu! 7

Arzu bir kez daha dizide öne çıkan bir karakter oldu ve olayların bu şekilde gelişmesi de izleyicileri bir kez daha rahatsız etti.

“Arzu olayı iyice sıktı artık” diye yorum bırakan hayranlar, beyin ameliyatı olan bir karakterin kısa sürede kendine gelmesi ve uyanıp ayağa kalkmasını da mantıksız buldu.

Kefaret dizisinin 20. bölümünde Arzu’yu hastaneden kaçırma bir polis tuzağı değil ise, yani Sinan, Arzu’ya kanıp da Zafer’e yakalandı ise, eleştiriler daha da artacaktır. İzleyip göreceğiz.

İşte Kefaret dizisinin 20. bölümünden 1. fragman: