Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’dan sonra Menajerimi Ara’da da aynısı oldu! İzleyici açıklama bekliyor ama yanıt gelmiyor!

Maraşlı’dan sonra Menajerimi Ara’da da aynısı oldu! İzleyici açıklama bekliyor ama yanıt gelmiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyası çok acımasız. Her dizi büyük bir heyecanla başlıyor. Tanıtılıyor, reklamları yapılıyor. Ancak reytingleri düşük geldiği an izleyicinin hiç gözünün yaşına bakmadan final kararı veriliyor. Bu durum yıllardır aynı şekilde devam ediyor.

İzleyici tarafından çok tutulmasına ve hatta son bölümlerde reytingleri oldukça yüksek olmasına rağmen Maraşlı dizisinin finaline karar verilmişti. Dizinin izleyicisi bir hayli fazlaydı. Ancak yapım şirketi ve kanal dizinin ipini çekmişti.

İzleyici bu kararın sebebini öğrenmek istedi. Yüzlerce izleyici bu kararın altında yatan nedeni sordu ancak hiçbir yanıt alamadı. Maraşlı’nın, hiçbir açıklama yapılmadan finaline karar verildi.

Aynı sorun Menajerimi Ara dizisinde de yaşandı. Star TV’de yayınlanan ve sosyal medya paylaşımlarında elde ettiği başarılarla dikkat çeken dizi düşük reytinglerine rağmen devam ediyordu. Bunun sebebi düşük bütçeli bir proje olmasıydı.

Ancak yapımcı ve kanal Menajerimi Ara dizisinin de biletini kesti ve final yapmasına karar verdi. Dizinin önce 47. bölümde final yapacağı açıklandı. Ancak daha sonra final iki hafta öne çekildi ve 45. bölümde sona ereceği duyuruldu.

Bu durum final kararına zaten üzülen izleyiciyi çıldırttı. Finalin neden öne çekildiğini öğrenmek isteyen izleyici bununla ilgili yüzlerce paylaşım yaptı. Ancak yine hiçbir yanıt almadı.

Bu gibi durumlarda izleyici en azından kendilerine saygı gösterilmesini istediklerini belirtti ve bir açıklama beklediklerine dikkat çekti.

Menajerimi Ara dizisinin finalinin öne çekilmesiyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

blank blank blank