Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’ten sonra Nurgül Yeşilçay yeni proje heyecanı!

Kefaret’ten sonra Nurgül Yeşilçay yeni proje heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi önceki ay final yaparak veda etti. Dizinin başrolünde yer alan Nurgül Yeşilçay ise kısa bir dinlenme sürecinin ardından yeni bir projeye başladı.

Kim Bu Aile isimli sinema filminin başrolünde yer alan oyuncu, bir süre ailesi ile Bodrum’da tatil yaptı. Sonrasında çekimler için İstanbul’a dönen oyuncu, saçlarını sarıya boyatması ile gündem oldu.

Nurgül Yeşilçay yeni imajını yeni projesi için yaptığını da söyledi. Kim Bu Aile isimli sinema filmine hazırlanan ünlü oyuncu, arkadaşları ile de ilk buluşmayı gerçekleştirdi.

Kim Bu Aile ekibi bir araya geldi ve çekimlere başladı. Menekşe karakterini canlandıracak olan oyuncu, instagram hesabından yeni proje heyecanını bir fotoğraf ile sergiledi.

Ekip arkadaşları ile selfie pozu yayınlayan oyuncu, “Artık başlayabiliriz” diye mesaj yazdı.

Kefaret'ten sonra Nurgül Yeşilçay yeni proje heyecanı! 8

Ünlü oyuncu yeni imajına kendisinin de alışamadığını söylemişti. “Esmerlerin sarışın olması engellenmeli” şeklindeki sözleriyle de espri yapan oyuncu, sosyal medyadan da zaman zaman yeni imajı ile paylaşımlar yapıyor.

Kefaret'ten sonra Nurgül Yeşilçay yeni proje heyecanı! 9

Extreme Job isimli Güney Kore projesinin yerli uyarlaması olan Kim Bu Aile filminde Cengiz Bozkurt ile Nurgül Yeşilçay başrolde buluştu.

Onur Buldu ve Ferit Aktuğ gibi ünlü isimleri de bir araya getiren filmin 2022 yılının ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor.