Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık büyük değişime neden oldu

Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık büyük değişime neden oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinde nasıl bir değişiklik olacağını herkes merak ediyor. Özellikle de Han ile İnci karakterlerinin ilk sezondaki etkileyici birlikteliği sona erdi. Çünkü Farah Zeynep Abdullah hikayeden ayrılmak isteyince İnci karakteri ölerek hikayeyi terk etti. Farah Zeynep Abdullah’ın artık dizinin psikolojik ağırlığının hayatını etkilemesi nedeniyle aldığı ayrılık kararı sonrası senaristler için zorlu bir dönem başladı.

Masumlar Apartmanı dizisinde Han ile İnci karakterleri oturmuştu ve ikinci sezonda da onlardan güçlü hikayeler çıkardı. Ancak Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık kararı tüm planları bozdu. Yaz döneminde Masumlar Apartmanı senaristlerinin ikinci sezonu yazarken Han karakteri için nasıl bir gelecek çizdiğini herkes merak ediyor.

Bir de diziye yeni kadın karakteri katılacak. Bu karakterin kiminle ilişkili olacağı merak konusu. Han ile Yıldız isimli yeni karakterin yakınlaşma yaşaması da beklenebilir.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin psikolojik sorunları da düşünüldüğü zaman İnci’nin gidişinin ardından, Yıldız karakterinin boşluğu doldurması beklenebilir.

Melisa Şenolsun, diziye yeni katılan ünlü isim oldu. Yıldız olarak izleyeceğimiz güzel oyuncu, Masumlar Apartmanı hikayesinde kilit bir rolde yer alacak.

Masumlar Apartmanı dizisindeki ayrılık büyük değişime neden oldu 9

Dizinin başrol oyuncusu Ezgi Mola koronavirüse yakalandığı için planlar bir miktar aksadı. Eylül ayında çekimlere başlayacak olan dizinin ekibi son hazırlıkları yapıyor.