Ana sayfa Sosyal Medya Kehanet, aşk, ihanet hepsi Serenay Sarıkaya’lı Şahmaran’da!..

Kehanet, aşk, ihanet hepsi Serenay Sarıkaya’lı Şahmaran’da!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisinin yayın tarihi geçtiğimiz haftalarda 20 Ocak 2023 olarak açıklamıştı.

Netflix için çekilen dizi yeni yılın ilk günlerinde izleyici ile buluşacak. Dijital platformun sosyal medya hesabında diziden yeni görüntüler paylaşıldı.

Dikkat çekici görüntüler; “Kehanet, Aşk, ihanet” ifadeleriyle sunuldu.  Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi mistik bir hikayeyi anlatacak.

Kehanet, aşk, ihanet hepsi Serenay Sarıkaya'lı Şahmaran'da!.. 10

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği Şahmaran dizisinin senaryosu Pınar Bulut’a ait. Dizinin ikinci sezonu için de ekip geçtiğimiz aylarda bir araya gelerek Adana’da çekimleri yaptı. Dizide oyuncuların performansı ve canlandırdıkları rollerin detayları çok merak ediliyor.

Kehanet, aşk, ihanet hepsi Serenay Sarıkaya'lı Şahmaran'da!.. 11

Son dönemde Yalı Çapkını isimli dizinin erkek başrolü olarak öne çıkan Mert Ramazan Demir de yine Şahmaran projesinde yer alan oyunculardan biri.

Kehanet, aşk, ihanet hepsi Serenay Sarıkaya'lı Şahmaran'da!.. 12

Ünlü yönetmen Umur Turugay’ın yönettiği Şahmaran dizisinde Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez gibi önemli isimler de rol alıyor.

Kehanet, aşk, ihanet hepsi Serenay Sarıkaya'lı Şahmaran'da!.. 13

Çekimleri Adana’da yapılan ve iki sezonu biten dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak 20 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak. 400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı dizide, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin hikayelerine yer verilecek.