Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Berk’i Recep Usta’ya sürpriz bir ödül gitti!

Kardeşlerim dizisinin Berk’i Recep Usta’ya sürpriz bir ödül gitti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi, 3 sezonuyla da kanalın yüzünü güldürmekte! Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği NC Medya imzalı dizide genç kuşak oyuncular ön plana çıkıyor.

Sosyal medyada çok konuşulan dizideki genç oyuncular, son dönemin yıldız isimleri. Bu isimler arasında özellikle Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran en çok konuşulan isimlerin başında geliyorlar. Asiye ve Doruk çifti olarak çok seviliyor ve gençler arasında da merakla takip edilen oyuncular olarak öne çıkıyorlar.

Aynı şekilde dizide Berk Ali Çatal karakterine hayat veren Recep Usta da dizinin konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 1997 doğumlu olan Recep Usta, meslek hayatına 2018’de yayınlanan dijital dizi Şahsiyet’teki Deva karakteriyle başlamış ve büyük dikkat çekmişti! Haluk Bilginer’in torunu rolünde yer alan oyuncu daha sonra, 26 bölüm süren Mavera: Hace Ahmed Yesevi isimli dizide Mansur Ata karakterine hayat verdi.

Kardeşlerim dizisinin Berk'i Recep Usta'ya sürpriz bir ödül gitti! 8

Recep Usta’yı televizyonda şöhrete ulaştıran ilk dizisi olarak Kardeşlerim’deki rolü de ayrıca kariyerinde önemli bir yer teşkil ediyor. Bu diziyle çok daha büyük kitleler tarafından tanınan Recep Usta, geçtiğimiz günlerde “Başarı ve Kariyer Ödülleri”nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu” rolüne layık görüldü. Oyuncunun hayranları, sosyal medyadan tebrik mesajı ile bu sürpriz ödülü kutladılar.

Kardeşlerim dizisinin Berk'i Recep Usta'ya sürpriz bir ödül gitti! 9

Kardeşlerim dizisinde Melis Minkari’nin hayat verdiği Aybike ile partner olan Berk karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Recep Usta, sosyal medyada çift olarak da gündeme gelen isimler arasında. Aybike ve Berk çifti, son dönemde sosyal medyada öne çıkan dizi çiftleri arasında ilk sıralarda geliyorlar.