Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin iki projeyle ve iki yakışıklı partnerle setlere bomba gibi dönüyor!

Ebru Şahin iki projeyle ve iki yakışıklı partnerle setlere bomba gibi dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile çok başarılı bir kariyer çıkışı sağlayan Ebru Şahin, geçen sezon Destan isimli dizideki Akkız karakteriyle ekranda yer aldı. Destan dizisinin, Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde Mahkum ile birlikte birincilik elde etmesinde Ebru Şahin’in çok başarılı performansı da etkili oldu. Çok ciddi eğitimlerden geçen Ebru Şahin, tüm bu süreçte yeteneklerini geliştirdi ve kariyerinde çok zorlu rolleri de canlandırabileceğini kanıtladı.

Ünlü oyuncu için şimdi gündemde olan iki proje bulunuyor. Bunlardan birisi Centilmen isimli sinema filmi ve bir de yeni dizi… Centilmen filminde Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşacak olan oyuncu, Netflix platformunda muhtemelen 2023 yılı içinde hayranlarının karşısına çıkacak.

Ebru Şahin iki projeyle ve iki yakışıklı partnerle setlere bomba gibi dönüyor! 10

Son günlerde değişen imajıyla magazin gündeminde yer alan Ebru Şahin, sosyal medyada da güzelliği ile birçok övgüyle karşılaşıyor. Oyuncunun hayranları yeni dizi projesini de çok merak ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

2022 yılının yoğun ve güzel bir yıl olduğunu söyleyen Ebru Şahin, “Tabii ki yaşadığımız kötü şeyler de oldu ama yeni yılın inşallah sağlıkla, güzellikle ve bereketiyle gelmesini diliyorum. Güzel işler, güzel mutluluklarla dolu olmasını diliyorum. Çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda film projesindeyiz, o da çok güzel gidiyor” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin iki projeyle ve iki yakışıklı partnerle setlere bomba gibi dönüyor! 11

2022 yılının hem iş yaşamında hem de evlilik yaşadığı özel hayatında çok iyi geçtiğini anlatan oyuncu, çalışmalarının karşılığını aldığı bir yıl olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncunun kendisine yapılan teklifler içinde Ab-ı Hayat isimli dizide rol alacağına yönelik bilgiler basına yansıdı. Hilal Saral’ın yöneteceği yeni dizi Star TV ekranında yayınlanacak.

Ebru Şahin iki projeyle ve iki yakışıklı partnerle setlere bomba gibi dönüyor! 12

OGM Pictures ile Star TV, bu sezon yeni diziler konusunda anlaşma yapmıştı. Ayrıca Ebru Şahin’in de 1 yıllık süreçte OGM Pictures dizilerinde yer almak için anlaştığı biliniyor.

Şimdi de OGM’nin Ab-ı Hayat isimli yeni dizi projesi için Ebru Şahin, kadın başrol olarak konuşuluyor.

Bu gelişme ile birlikte Birkan Sokullu’nun başrol erkek oyuncusu olacağı Ab-ı Hayat isimli yeni dizinin kadın başrolü de Ebru Şahin olarak belirlendi.

Ebru Şahin iki projeyle ve iki yakışıklı partnerle setlere bomba gibi dönüyor! 13

Oyuncu, NBA’de basketbol oynayan eşi Cedi Osman nedeniyle sık sık yurt dışına çıkıyor. Ancak oyunculuk mesleğini çok sevdiğini dile getiren Ebru Şahin, “İşimi bırakmam gibi bir şey söz konusu değil. Gönlümüze yatan şeylere göre gidip gelme şeklinde olacak” diyerek kariyerine devam edeceğini ve eşler olarak bir denge bulmaya çalıştıklarını anlattı.

Birbirlerine danışarak kararlar aldıklarını da anlatan Ebru Şahin, “Hiçbir zaman birbirimizin hayatında işimizle ilgili bir engel değil her zaman desteğiz o konuda” dedi.