Ana sayfa Sosyal Medya Kelimeler boğazında düğümlendi, Hande Erçel’in mesajı yürekleri dağladı!

Kelimeler boğazında düğümlendi, Hande Erçel’in mesajı yürekleri dağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba günü buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Erçel, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tüm hayranlarını duygulandırdı.

16.8 milyon takipçiye sahip olan ünlü oyuncu, annesi Aylin Erçel’in fotoğrafını yayınladı ve doğum gününde onu ne kadar çok özlediğini kelimelere döktü. Duygusal ifadeleri ile dikkat çeken oyuncunun bu paylaşımı büyük yankı buldu.

Aylin Erçel, kanser tedavisi görmüş ve 10 Ocak 2019 tarihinde bu hastalığa yenilerek yaşamını yitirmişti. Hande Erçel, annesinin vefatının ardından derin bir acı yaşadı ama o dönemde yer aldığı Halka dizisini bırakmadı. Acısını içine gömen oyuncu, ablası Gamze Erçel ve yakın arkadaşı Burcu Özberk ve o dönem yeniden sevgili olduğu Murat Dalkılıç’ın desteği ile ayakta kaldı.

Hande Erçel, annesinin doğum gününde yayınladığı mesajı yoruma kapattı. Oyuncu, duygularıyla annesine olan özlemini yüreklere işledi. İşte o mesaj:

“Güzel senin kulağımdan bir an olsun gitmiyor, varsın buradasın. Hala her sabah öpüyorsun boynumdan. Bugün senin doğuşun, sonsuz oldu..

Her gün hayal ettiklerimizden daha güzel bir denize girdiğini biliyorum oralarda.. Seni çok özlüyorum anne..”

Kelimeler boğazında düğümlendi, Hande Erçel'in mesajı yürekleri dağladı! 7