Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’tan Öyle Bir Geçer Zaman ki hatırası!

Farah Zeynep Abdullah’tan Öyle Bir Geçer Zaman ki hatırası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisindeki İnci karakteri ile müthiş bir çıkış yaptı. Dizide sergilediği performans ile göz dolduran oyuncu, hikayenin de çok sevilmesi ile bir anda öne çıktı.

Ünlü oyuncu, yıllardır dizi sektöründe ve birbirinden önemli yapımlarda yer aldı. Tüm bu yapımlar arasında ise Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin ayrı bir yeri var… Oyuncu, instagram hesabından yıllar öncesine gitti ve bir hatıra fotoğrafı paylaşarak hayranlarının şaşırttı.

Aylin Akarsu karakterini canlandıran oyuncu için bu dizi aynı zamanda rol aldığı ilk yapımdı. 2010-2012 yılları arasında yayınlanan dizide çok iyi bir çıkış yakalayan Abdullah, sonrasında hep başrollerle ismini duyurdu.

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Ö Y L E B I R G E Ç E R Z A M A N K I daha ne yaziym
????????????????????????????????????

Farah Zeynep Abdullah'tan Öyle Bir Geçer Zaman ki hatırası! 7

Farah Zeynep Abdullah’ın bu paylaşımına dizinin başrol oyuncularından Ayça Bingöl, “Canlar” diye yorum bıraktı. Yorumlar ise diziye olan sevgiyi işaret ediyordu. Takipçiler tarafından “Efsane kadro, sizden iyisi yok, ne diziydi ama” gibi çeşitli mesajlar paylaşıldı.

Farah Zeynep Abdullah bir de video paylaştı. Oyuncunun arkadaşları ile birlikte rap müzik eşliğinde sunduğu görüntülerine de ilgi yine büyük oldu.

İşte o paylaşım:

Aslında bu yoktu ..
Öyle bi içimden geldi.
Bu.. yoktu..
Anasını satayım,
İçimden geldi be!