Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nun kariyerinde verdiği en akıllı karar!

Kenan İmirzalıoğlu’nun kariyerinde verdiği en akıllı karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun Yıllardır ekranda yer alan Kenan İmirzalıoğlu, modellikten oyunculuğa geçiş yapan ve başarılı olan isimlerin başında bulunuyor. Deli Yürek dizisindeki Yusuf Miroğlu karakteri ile gönüllerde taht kuran oyuncu, Acı Hayat dizisinde ise Mehmet Kosavalı olmuştu.

Ezel ile televizyon dünyasına adeta damgasını vuran Kenan İmirzalıoğlu, Karadayı’daki Mahir karakteri ile de unutulmazlar arasına katıldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin kısa süreli olması oyuncu adına büyük bir dönem noktası oldu.Sonrasında televizyonda dizi projesi kabul etmeyen Kenan İmirzalıoğlu, farklı bir karar aldı.

Geçtiğimiz sezon Murat Yıldırım’ın dizilere dönmek için Kim Milyoner Olmak İster’den ayrılması, Kenan İmirzalıoğlu adına büyük fırsatı ortaya çıkarttı. Oyuncu, programdan gelen teklifi kabul ederek, atv ekranında yer almaya başladı.

Kariyerinde en önemli kararlardan birisini veren oyuncu, şu anda oldukça mutlu. Alef dizisiyle de BluTV-FX’te izleyicilerle buluşan Kenan İmirzalıoğlu, mistik polisiye dizisiyle farklı bir iş için sete çıkmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun kariyerinde verdiği en akıllı karar! 7

Kenan İmirzalıoğlu, kendisinin de izlediği ve çok şey öğrendiği Kim Milyoner Olmak İster’i sunma kararı ile hayatının en önemli kararlarından birisini verdi. Oyuncu bu durumdan son derece memnun ve şu açıklayı yaptı:

“Bu yarışmaya çok saygı duyar ve severdim.Fırsat buldukça da hep izlediğim bir yarışmaydı; ilk başladığı zamandan bu yana. O yüzden Kim Milyoner Olmak İster benim için çok özel ve sevdiğim bir yarışmaydı. Bugünlerde de onu sunuyor olmak benim için gerçekten bir onur. Çok keyif alarak sunuyorum. Çünkü bilgiye her zaman bir açlığım var. Öğrenmeyi çok seviyorum. Burada da birçok şey öğreniyor. Hiç bilmediğimiz hatta yanlış bildiğimiz şeyleri doğruluyoruz burada. O yüzden çalışırken de bilgilenmek, öğrenmek ve yarışmacılarımızın heyecanına, onların en mutlu anına, çok tedirgin oldukları anlarda onlara yardımcı olmak benim için çok güzel duygular. Çok mutluyum gerçekten bu yarışmayı sunduğum için. Keyifle sunuyorum. Çok güzel bir ekibimiz var. Çok organize bir şekilde çalışıyoruz. Yarışmacılarımız da zaten bunu sürekli dile getiriyorlar. Keyifli bir ekibiz, inşallah da böyle devam ederiz.

Videodan o anları izleyebilirsiniz…