Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin güzeli Ebru Şahin, büyük ayıbı ortaya döktü!

Hercai’nin güzeli Ebru Şahin, büyük ayıbı ortaya döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin’in Çeşme Alaçatı’daki tatili adeta burnundan geldi. Bunun sebebi ise dedikodu üzerinden yapılan aşk haberleri… İlk olarak Oğuzhan Koç ile adı yan yana yazılan oyuncu hakkında sosyal medyada ve bazı yayınlarda aşk iddiası gündeme getirildi. Ancak Oğuzhan Koç bunu yalanladı.

Ebru Şahin’in NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile Alaçatı’da tanışıp aşk yaşadığı hatta ortak arkadaşlarının tanıştırdığı haberleri Milliyet Cadde’den özel haber olarak duyuruldu.

Ancak bu iddianın da doğru olmadığını Ebru Şahin yaptığı açkılama ile ortaya koydu. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı açıklamada, aynı gün iki farklı kişi ile aşk iddiasının çıkmasının şaşkınlığını ortaya koydu.

Ebru Şahin’in “ayıp” ifadesi ise tam yerine oturdu. Ebru Şahin, şu sözlerle her iki aşk iddiasını da yalanladı:

“Aynı akşam aynı yerde iki farklı kişiyle baş başa yemek yemiş, iki ayrı aşka yelken açmışım size göre ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor. Yaptığınız habere mi, mesleğinize mi, kendinize mi saygınız yok bilmiyorum. Doğru haber yapmanız gerektiğinde işini kaliteyle yapan habercilerimizin zaten haberi olur. Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay, siz de haklısınız ama ayıp.”

Hercai'nin güzeli Ebru Şahin, büyük ayıbı ortaya döktü! 7