Ana sayfa Dizi Haberleri Kendini tutamayıp televizyona vurmak isteyen Benim Adım Melek hayranlarının derdi büyük!

Kendini tutamayıp televizyona vurmak isteyen Benim Adım Melek hayranlarının derdi büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 48. bölümü dün akşam yayınlandı. İzleyicileri çok rahatsız eden bir sahne vardı. Bazı dizi hayranları “Bu kadar da olur mu” diye tepkilerini sosyal medya platformlarında sergiledi. Kutsi ve Nehir Erdoğan’ın başarılı performanslar sergilediği dizinin her bölümü ilgi görmeye devam ediyor.

Kaan Çakır’ın başarıyla hayat verdiği Alpay karakteri, Melek’in kurtuluşu için donör olmayı kabul etti ve büyük bir fırsat ortaya çıktı. Melek’in yaşaması artık, eski eşi Alpay’a bağlı. Halil ve ailesine büyük sorunlar çıkartan Alpar, şimdi Melek’in yaşaması için el üstünde tutulma zorunluluğu ortaya çıktı. Halil de Melek kurtulsun diye Alpay ne ister ise yapacak.

İkinci sezonu devam eden Benim Adım Melek dizisinde izleyicilerin en büyük eleştirisi senaristlerin kötülükte sınır tanımaz karakterler oluşturmaları. Bu kadar da olmaz dedirtecek kadar kötülük düşünenlerden birisi de Alpay. Melek’in içinde bulunduğu bu durumdan bile faydalanan Alpay, Halil’den bir sözleşmeyi imzalamasını istiyor.

Halil’in niyetinin Melek ile evlenmek olduğunu bilen Alpay, “Böyle bir şey asla olmayacak. Ondan uzak duracaksın” diye konuştu. Halil ise kendini ve Melek’i savunmaya çalışsa da Alpay ise meselenin Halil ile kişisel olduğunu ifade etti.

“Sen Melek ile evlenirsen, çocuklarım benden uzaklaşacaklar. Onlarla benim arama girip, benden nefret ettireceksin. Buna asla izin vermeyeceğim” diye açıklama yapan ve bu yüzden de Halil’in Melek ile evlenmesini istemeyen Alpay’ın bu düşüncesini izleyiciler çok saçma buldu.

Çocukları ile arasındaki uçuruma sebep olan şeyin kendi yaptıkları olduğunun bile farkında olmayan Alpay ile Halil arasındaki bu sahneye izleyicilerin tepkisi sert oldu. Halil, Alpay’ın isteğini kabul etti ve Melek ile evlenmeyeceğini söyledi. Hatta bunun için bir sözleşme bile imzaladı. Şayet Halil, Melek ile evlenir ise sözleşme gereği handaki dükkanı ve konağı Alpay’a devretmek durumunda kalacak.

“Çok saçma, bu kadar saçmalıklar yüzünden reytingler dibi görüyor” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, o anlarda istemsizce televizyona vurduklarını bile ifade ediyor. Bir izleyici şöyle yazdı: “Bi an kendimi zor tuttum, televizyona vuracaktım neredeyse sinirden” diye yazdı.

Senaristlere dokunduran bir başka izleyici ise, “Çok mantar oldu senarist daha orijinal bir şey yazamıyor mu, gerisini merak etmeye gerek yok” ifadelerini kullandı.